tuncaykilinc
Üye
Kesinlikle kurmayın. Telefonunuzda ciddi hatalara neden olur. V3 sadece 5800 içindir.
kardeşim 3 sefer yüklememe ramen ve defalarca format atmama ramen telefonun kapanama tuşuna basınca telefon restsart yapıp tekrar açılıyor emeğin için teşekkürler bir yardı etsen
Merhaba kardeş net cafeden yapmaya çalıştım ama bir türlü yükleyemedim search dediğinde 1 kere basıyorum ama nafile. Siteden bakmadan önce yeni yazılımı yuklemiştim şuanda 52.0.007 versionu yüklü o yuızdenmi hata veriyor ??
Done yazısı çıktıktan sonra biraz beklesen hard reset atıp iki kez Done yazacakmış. Ama sen hard reset atmasına izin vermemişsin. Tekrar atmayı dene fwyi. Ama bu sefer birinci Done yazısından sonra bekle setting factory gibi birşey yazacak. Ardından iki Done yazısı çıkacak.
tamam da tel. kapalı açık değil bu işlemi tekrar nasıl yapacağım...
kardeşim 3 sefer yüklememe ramen ve defalarca format atmama ramen telefonun kapanama tuşuna basınca telefon restsart yapıp tekrar açılıyor emeğin için teşekkürler bir yardı etsen
Merhaba kardeş net cafeden yapmaya çalıştım ama bir türlü yükleyemedim search dediğinde 1 kere basıyorum ama nafile. Siteden bakmadan önce yeni yazılımı yuklemiştim şuanda 52.0.007 versionu yüklü o yuızdenmi hata veriyor ??
MegaloManiaX Özellikle yazmış Bu Fw Yanlızca 5800 içindir die sen gidion 5530 a yüklüyon5530 a yükledim gittitel acılmıyor
Dostum O Işığı Kapatmak İçin (Menü>Araçlar>Ayarlar>Telefon>Bildirim Işıkları>Beklemede Işığı>Açık Işığı(Kapalı) Yı Seçmen Yeterli olucaktır Bölece Sadece Mesaj Geldiği Veya Çağrı Geldiği Zaman Yanıp Sonucektır.üstadım cidden muhteşem bi çalışma her zamanki gibi ama senden bi kaç ricam olması mumkunmu acaba ilerki surumlerde ekleme ve duzenleme yapman amacıyla ilk olarak tus kilidi ac ı diğer yone dogru paıp ustundeki srklyn kısmını alıp sadece tuş aç yazsa daha orjinal bi goruntu oluncagını dusunuyorum sonra menu tusunun ustundeki ısık surekli yanıp sonmese msj gelfiğini yada biri tarafından arandıgımı dunuorum dusunmediğm zamanda da gelen msjları yada çagrıları ıskalıorumson olarakta daha gorsel oturaklı koyu bi temayla muıhtesem bi çalışma olur şimdiden teşekkur ederim çalışmalarının muhteşem bi şekilde gitmesi dileğiyle
Niye açılmıyor? Sen daha önce kullanmıyor muydun telefonu? Yoksa ilk sayfadaki talimatlara uymadan bir kere yükleme mi yaptın? Tahminimce sen kendin yüklemeye çalıştın. Telefonunun flashına zarar verdin telefonun açılmadı şimdi de nasıl yükleyeceğim diye mesaj yazdın forumdan. Eğer böyle yaptıysan ve telefonun açılmıyorsa JAF ile atmaya çalış. Olmazsa telefonun garantilik.
İlk RealPlayeri çalıştırdığında videoları önbelleklemede bir hata yaptın sanırım. Hard format at ve RealPlayer'a gir liste yüklenene kadar hiçbirşey yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?