(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Konu Sahibi

Niye açılmıyor? Sen daha önce kullanmıyor muydun telefonu? Yoksa ilk sayfadaki talimatlara uymadan bir kere yükleme mi yaptın? Tahminimce sen kendin yüklemeye çalıştın. Telefonunun flashına zarar verdin telefonun açılmadı şimdi de nasıl yükleyeceğim diye mesaj yazdın forumdan. Eğer böyle yaptıysan ve telefonun açılmıyorsa JAF ile atmaya çalış. Olmazsa telefonun garantilik.

İlk RealPlayeri çalıştırdığında videoları önbelleklemede bir hata yaptın sanırım. Hard format at ve RealPlayer'a gir liste yüklenene kadar hiçbirşey yapma.

Önce buradan dosyayı indirin ve anlatım var içerisinde usb driver 2.0 dosyası var içindekileri system32 ye atın
phone init data hatası alanlar nokia pc suiteyi kursun teli de pc suite moduna alsın daha sonra pc suite programından kablo bağlantısı yapıp telefonu tanıtın işlemler tamamlandıktan sonra telefonu kapatın jaf la yükleme yaptığınız zaman driverler önce yüklenecek jaf ise phone not found diyecek ama biraz beklerseniz driver yüklemesi tamamlanacağı için jaf yüklemeyi başlatacaktır eğer başlatmaz ise usb kablosunun telefona bağlı kısmını çıkarın jaf programından flasha bastıktan sonra telefonun usb giriş yerine bağlayın ve hızlı bir şekilde power tuşunu bir kez basın(bu işlemi yaparken çok hızlı olun) işlem bu kadar aynı yöntemi yapıyorum sonuç başarılı .

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ben harita programı yükleyeceğimde malesef olmuyor dahilli bileşen hatası alıyorum ne yapmam gerekir.

bicer79

Üye
merhaba arkadaşlar bu c6 sürümünde flish lite 4 varmış bu sayede internetteki bütün videoları seyredebiliyormuyuz kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim iyi günler

merhaba arkadaşlar bu c6 sürümünde flish lite 4 varmış bu sayede internetteki bütün videoları seyredebiliyormuyuz kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim iyi günler

youtube dailymotion dışındakileri izleyemezsin diğerleri flash 10.1 destekler skyfire kullanırsan hepsini izlersin gönül rahatlığıyla

bicer79

Üye
teşekkür ederim ama skyfire artık kullanılmıyor biliyorum gerçi 1-2 aydır takip edemiyorum forumu

Konu Sahibi
garmin sorunsuz bir şekilde kuruluyor
n drive içinde megaloman usta ilk sayfaya ekledi linkini indirip pips kurmadan ndrive'i direk kurabilirsin

FW ile ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim. Herkese diyorum ilk sayfayı okuyun diye ama nafile..

Garmin v6.0.10 TEST Edildi Sorunsuz Çalışıyor
NDrive v9.3 İlk Sayfadaki Linkten Kurun. PIPS Kurmayın.

Çok güzel olmuş. Eline Sağlık Kardeşim

Verdiğin özellikler cidden güzel. En kısa zamanda yükleyeceğim. Soğuk havalarda ekran'da dikey çizgiler olduğu için garantiye verdim. Gelmesini bekliyorum..

usta kralsın Ellerine saglık mukemmel bir çalışma sayende telefonum adama döndü

bn de v2 si var dur hele v3 ü yükleyem zatn v52 den istedikerim gelmedi

v52 Yoktu Piyasada Zaten Öle Bir Güncelleştirme Yoktu v60 Vardı Sözde. Nokia'dan Arıyanlar Bile Öle Diyorlardı Ama Çıkan Güncelleştirme İnsanı Şoke Ediyor Resmen...

dostum ilk önce link için teşekkürler. anlamadığım bir nedenden dolayı indirdiğim dosya bozuldu. her zaman yaptığım bir işlem bu. belki dosya çabuk bozulabilcek bir türde. neyse bozuk dosya ile çalıştığım için olmadı. DENEDİĞİM İKİ BİLGİSAYAR dada kapat hatası verdi. bakalım dosya insin sonucu yazıcam

caglet

Üye
Bunu n 97 yüklesem sorun cıkar mı ?.. ve anlatmıstım telefonumda bazı sorunlar var .exe falan.. bunu yukleyince gecer mı

sorun dediğim gibiymiş. yükledim ve oldu.

ben bütün işlemleri uyguladım ama son aşamada bir kez done yazısı çıktı,uygulamadaki gibi bataryayı çıkarıp tekrar taktım ama tel. açılmıyor.şimdi ne yapmalıyım...

Konu Sahibi
Bunu n 97 yüklesem sorun cıkar mı ?.. ve anlatmıstım telefonumda bazı sorunlar var .exe falan.. bunu yukleyince gecer mı

Kesinlikle kurmayın. Telefonunuzda ciddi hatalara neden olur. V3 sadece 5800 içindir.

ben bütün işlemleri uyguladım ama son aşamada bir kez done yazısı çıktı,uygulamadaki gibi bataryayı çıkarıp tekrar taktım ama tel. açılmıyor.şimdi ne yapmalıyım...

Done yazısı çıktıktan sonra biraz beklesen hard reset atıp iki kez Done yazacakmış. Ama sen hard reset atmasına izin vermemişsin. Tekrar atmayı dene fwyi. Ama bu sefer birinci Done yazısından sonra bekle setting factory gibi birşey yazacak. Ardından iki Done yazısı çıkacak.

lafbaz

Üye
bu fw yi 5530 a kursam ne olur acaba olur mu :P