MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
telefonm açılmıyor anlatmadım galiba power düğmesine basıyorum titriyor ama açılmıyor. pcye bağladığımda ise powera basınca yeni donanım bağlandı sesi geliyor, sonra donanın çıkarıldı sesi bu ikisi 15sn aralıkla oluyor .
Sevgili kardeşim kuralı 2 gün oldu memnunum güzel bir çalışma doğrusu.
Bende söyle bir sorun oldu.
Videos klasöründe mp4 filmlerim var onları görmüyor.ama kamerayla çektiğim videoları görüyor ve oynatıyor.önceki versiyonlarda filmlerimi izleyebiliyordum.Bunda izleyemedim.kendi çektiği videoları izlemek mümkünken daha önce izleyebildiğim convert edilmiş mp4 filmlerimi izleyememek garip .
merhaba arkadaşlar bu c6 sürümünde flish lite 4 varmış bu sayede internetteki bütün videoları seyredebiliyormuyuz kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim iyi günler
kardeş ben harita programı yükleyeceğimde malesef olmuyor dahilli bileşen hatası alıyorum ne yapmam gerekir.
ndrive ve garmin.hangi navi programı???
garmin sorunsuz bir şekilde kuruluyorndrive ve garmin.
garmin sorunsuz bir şekilde kuruluyor
n drive içinde megaloman usta ilk sayfaya ekledi linkini indirip pips kurmadan ndrive'i direk kurabilirsin
rica ederim usta ne demek sen o kadar uğraşıyorsun gece gündüz birazda biz yardım edelim elimizden geldiği kadarıylafw ile ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim. Herkese diyorum ilk sayfayı okuyun diye ama nafile..
dostum ilk önce link için teşekkürler. anlamadığım bir nedenden dolayı indirdiğim dosya bozuldu. her zaman yaptığım bir işlem bu. belki dosya çabuk bozulabilcek bir türde. neyse bozuk dosya ile çalıştığım için olmadı. DENEDİĞİM İKİ BİLGİSAYAR dada kapat hatası verdi. bakalım dosya insin sonucu yazıcamv1-v2-v3 hepsi v51.0.006 üzerine kurulu biribirne geçebilirsin yani.
Senin için rara koymadan upload ettim. Ama boşa kürek çekiyosun bence. Milletin kurup teste geçtiği fwyi sen bilgisayarun yüzünden hala kuramadın. Ve hala bilgisayardaki sorunu dosyada arıyorsunNe diim. Al bunu da dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu n 97 yüklesem sorun cıkar mı ?.. ve anlatmıstım telefonumda bazı sorunlar var .exe falan.. bunu yukleyince gecer mı
ben bütün işlemleri uyguladım ama son aşamada bir kez done yazısı çıktı,uygulamadaki gibi bataryayı çıkarıp tekrar taktım ama tel. açılmıyor.şimdi ne yapmalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?