(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

dostum bi türlü yapamadım yükledikten sonra herşey tamam telefonda sorun yok da pc suite ile yedeklemeye bağlanamıyorum telefonu görmüyo çözüm varmı ??? aldığım backup'u yükleyemedim...

İlk sorunun cevabı o bir mod Z:'ye entegre. Telefonun hızlı restart atması için yapıldı. Z'de olduğu için kaldırılamaz.

Müzik Çalar E:Sounds klasörünü tarar. Müziklerini oraya taşı

handy taskman ı yukleyın o devreye gırıyor bu sorunda ortadan kalkıyor...

Konu Sahibi
dostum bi türlü yapamadım yükledikten sonra herşey tamam telefonda sorun yok da pc suite ile yedeklemeye bağlanamıyorum telefonu görmüyo çözüm varmı ??? aldığım backup'u yükleyemedim...

Hiçbir C6 Backuplarını birbirine yüklemeyemezsin. Yasal olan birşey olmadığı için Nokia farkediyo telefon ile fwnin farkını. Bununla ilgili bir çalışmam var. Temadaki sorundan sonra. Onun üzerine yoğunlaşacağım. Bakalım dll ve ini ler bize neleri gösterecek

--------------- Ekleme ---------------

handy taskman ı yukleyın o devreye gırıyor bu sorunda ortadan kalkıyor...

O Bir Sorun Değil. Bir Modifikasyon

dört gözle bekliyorum

memoli79

Üye
şimdi yükledim gerçekten harika bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık arkadaşım başarılarının devamını diliyorum

canoner

Üye
bugun yukledım gercektn cok ıyı bı fw olmus... nokia bu destegi vermıo bıze tskurler...

kuweyt

Üye
Ya kardeş dediğin tüm şeyleri yaptım fw işlemi devam ederken phone not found dedi kapandı ve şimdi açılmıyor hani pc suitten destek yükle demişssin ama tel açılmıyor ki yükliyim :/

noxfuchs

Üye
Kurulum tamamlandı. Hard format da attım. 1 saattir kullanıyorum. Henüz bir bug vb aksaklık görmedim. Çok başarılı, kardeş, ellerin dert görmesin

Bu arada font değiştiricem ben önceden olduğu gibi Resource klasörünün içine atıyoruz değil mi?

memoli79

Üye
Bounce oyununu ve PowerPython4All yüklemeye çalıştım ikisi içinde sertifika hatası verdi ikisinide sertifilandırdım denedim aynı hatayı aldım ayrıca Patches klasörünü oluşturdum içine Open4All.rmp dosyasını da attım yinede olmadı neden acaba?

agsalman

Üye
indirdim kuralı 2 gün oldu
5800 v52 çıktı iyi mi?

optiq

Üye
kardesım bende tus kılıdınde tıtresım var ve modlada kapatamıyorum neden acaba ??

maholine

Üye
çok iyi gidiyor şimdilik ama ovi maps çalışmıyor telefon yönetimine de girmiyor

Konu Sahibi
Ya kardeş dediğin tüm şeyleri yaptım fw işlemi devam ederken phone not found dedi kapandı ve şimdi açılmıyor hani pc suitten destek yükle demişssin ama tel açılmıyor ki yükliyim :/

Bir kere bağla telefon açıkken pc suite ile sonra teli kapat JAF ile kuruluma geć

Evet resourceye atacaksın.

Bounce yüklenmez fwden çıkarıldığı için hata verir. Powerpython4All 4.0'ı yükle. O hata vermiyor.

--------------- Ekleme ---------------

çok iyi gidiyor şimdilik ama ovi maps çalışmıyor telefon yönetimine de girmiyor

Şuan görünen tek sorun orjinal iconlari kullanan fwlerde telefon yönetiminden atma sorunu o da halledilecek. Ovi maps çok iyi çalışıyor. Sen hafıza kartına 3.06'nın cities klasörünü attın mı? Detaylı araştırmadan herşeye çalışmıyor demeyin.

Merhaba kardeş
Ben windows 7 kullanıyorum. JAF programını hatalar vermesine rağmen kurdum ama windows 7 de hata veriyor. Elimdeki diğer bilgisayarlarda hep windows 7 yüklü. Jaf programını nasıl yükleyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.

kuweyt

Üye

telefonm açılmıyor anlatmadım galiba power düğmesine basıyorum titriyor ama açılmıyor. pcye bağladığımda ise powera basınca yeni donanım bağlandı sesi geliyor, sonra donanın çıkarıldı sesi bu ikisi 15sn aralıkla oluyor .

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...lumu-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342290.html

BU KONU WİNDOWS 7 DE JAF'I NASIL ÇALIŞTIRACAĞIN YAZIYOR İYİCE İNCELE İŞLEMLERİ ACELE ETMEDEN SIRAYLA YAP ÇÖZERSİN

Sevgili kardeşim kuralı 2 gün oldu memnunum güzel bir çalışma doğrusu.
Bende söyle bir sorun oldu.
Videos klasöründe mp4 filmlerim var onları görmüyor.ama kamerayla çektiğim videoları görüyor ve oynatıyor.önceki versiyonlarda filmlerimi izleyebiliyordum.Bunda izleyemedim.kendi çektiği videoları izlemek mümkünken daha önce izleyebildiğim convert edilmiş mp4 filmlerimi izleyememek garip .

bu fw nin birkaç kez daha editlenmesi gerekiyor. çünkü bendede haritalara girmiyor. tamamen dediğin gibi kurdum. ama haritalara girince 3 sn sonra otomatik olarak çıkıyor haritalardan.