godfrey02
Üye
İlk sorunun cevabı o bir mod Z:'ye entegre. Telefonun hızlı restart atması için yapıldı. Z'de olduğu için kaldırılamaz.
Müzik Çalar E:Sounds klasörünü tarar. Müziklerini oraya taşı
dostum bi türlü yapamadım yükledikten sonra herşey tamam telefonda sorun yok da pc suite ile yedeklemeye bağlanamıyorum telefonu görmüyo çözüm varmı ??? aldığım backup'u yükleyemedim...
handy taskman ı yukleyın o devreye gırıyor bu sorunda ortadan kalkıyor...
Hiçbir C6 Backuplarını birbirine yüklemeyemezsin. Yasal olan birşey olmadığı için Nokia farkediyo telefon ile fwnin farkını. Bununla ilgili bir çalışmam var. Temadaki sorundan sonra. Onun üzerine yoğunlaşacağım. Bakalım dll ve ini ler bize neleri gösterecek
şimdi yükledim gerçekten harika bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık arkadaşım başarılarının devamını diliyorum
bugun yukledım gercektn cok ıyı bı fw olmus... nokia bu destegi vermıo bıze tskurler...
Ya kardeş dediğin tüm şeyleri yaptım fw işlemi devam ederken phone not found dedi kapandı ve şimdi açılmıyor hani pc suitten destek yükle demişssin ama tel açılmıyor ki yükliyim :/
Kurulum tamamlandı. Hard format da attım. 1 saattir kullanıyorum. Henüz bir bug vb aksaklık görmedim. Çok başarılı, kardeş, ellerin dert görmesin
Bu arada font değiştiricem ben önceden olduğu gibi Resource klasörünün içine atıyoruz değil mi?
Bounce oyununu ve PowerPython4All yüklemeye çalıştım ikisi içinde sertifika hatası verdi ikisinide sertifilandırdım denedim aynı hatayı aldım ayrıca Patches klasörünü oluşturdum içine Open4All.rmp dosyasını da attım yinede olmadı neden acaba?
çok iyi gidiyor şimdilik ama ovi maps çalışmıyor telefon yönetimine de girmiyor
Bir kere bağla telefon açıkken pc suite ile sonra teli kapat JAF ile kuruluma geć
Evet resourceye atacaksın.
Bounce yüklenmez fwden çıkarıldığı için hata verir. Powerpython4All 4.0'ı yükle. O hata vermiyor.
--------------- Ekleme ---------------
Şuan görünen tek sorun orjinal iconlari kullanan fwlerde telefon yönetiminden atma sorunu o da halledilecek. Ovi maps çok iyi çalışıyor. Sen hafıza kartına 3.06'nın cities klasörünü attın mı? Detaylı araştırmadan herşeye çalışmıyor demeyin.
Merhaba kardeş
Ben windows 7 kullanıyorum. JAF programını hatalar vermesine rağmen kurdum ama windows 7 de hata veriyor. Elimdeki diğer bilgisayarlarda hep windows 7 yüklü. Jaf programını nasıl yükleyebilirim. Yardımcı olursan sevinirim.
hangi temayı kullanıyorsunbu fw nin birkaç kez daha editlenmesi gerekiyor. çünkü bendede haritalara girmiyor. Tamamen dediğin gibi kurdum. Ama haritalara girince 3 sn sonra otomatik olarak çıkıyor haritalardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?