(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

PriZm

Üye
Bence Sorunsuz Kullanmak İstiyorsanız MegalomaniaX'ın Vermiş Olduğu New Reddish Temasını Kullanın Harika Bir Tema Modifikasyonada Tam Uyumlu. Bence.
Evet Dediğiniz gibi o tema çok güzel ama normal s60 temalerından biraz daha kastırıyor

By Y@VUZ

Üye
Dostum İndirdim Tele kurdum arkadaşalrında dediği gibi hata varmı yokmu diye 10-15 dk telefonu didik ettim fakat 0 hata üstüne basa basa diyorum. express tuşu çalışmayan arkadaşlar 1 adımdaki yönelgeleri acele etmeden yavaş yavaş anlayak ilerleyin hatatız kurulum yapabilirsiniz ayrıca orjinal 5800 dan çok daha hızlı ve sorunsuz çalışıyor şarj olayına gelince henüz onu test etmedim test eden arkadaşlar varsa burda bi paylaşsınlar... Tekrar Teşekkürlerimi sunuyorum...İYİ FORUMLAR

PriZm

Üye
2. günü ve şarj 5 te
bugün nerdeyse 2-3 saat oyun oynadım

simaros

Üye
denemek için sabırsızlanıyorum

caner991

Üye
V52 geçdik şimdi bunuda kuramayız pof

Konu Sahibi

v1-v2-v3 hepsi v51.0.006 üzerine kurulu biribirne geçebilirsin yani.

Senin için rara koymadan upload ettim. Ama boşa kürek çekiyosun bence. Milletin kurup teste geçtiği fwyi sen bilgisayarun yüzünden hala kuramadın. Ve hala bilgisayardaki sorunu dosyada arıyorsun Ne diim. Al bunu da dene.

bayramq

Üye
Bende gectim lanet olasi v52ye ama hicbirsey yok simdi bunuda kuramiyoruz ne zaman yukleyebiliriz bunu acaba

Konu Sahibi
Bende gectim lanet olasi v52ye ama hicbirsey yok simdi bunuda kuramiyoruz ne zaman yukleyebiliriz bunu acaba

Uzum süreceğini haber vermiştim. Artık okulum açılıyor.. Uzun bir süre C6 MegaloManiaX v3 En İyi FW Olarak Kalacak.

MegaMan 1ay önce senin N97 cfw v1i yükledim ve şarjı müthiş uzun gidiyordu,zamanla yine 1gün düştü ve tel. biraz ağırlaşmaya başladı.C hafızası 63 E ise 3.2gb olmasına rağmen hem de.Ki çok pro.da yüklü değil.Bi hard format kendine getirir mi?
İlk başlarda günde 2saat mp3, 1-1,5 saat gprs (3gsiz) ve 1-1,5 saat wifi kullanırken süperdi ama şimdi 1güne düştü :-(

PriZm

Üye
merak etme tahminen PHNT ekibi 1-2 haftaya v52 uyumlu c6 çıkarır sende kurtulursun
bu arada v52 de c6 ev ekranıda yok dimi?

teşk ler kardeş emeğine sağlık

Konu Sahibi

Şarj için yaptığım modifikasyonların değişmesi imkansız. Sonuçta onlar Z'de. Şarj süreniz kısaldı ise bu noktada iki şeyden şüphelenin. Ya arkaplanda sürekli çalışan bir uygulamanız mevcut yada temanızdaki iconlardan kaynaklanıyor. Tema diyip geçmeyin. Çok şarja etkisi var. Öyle temalar varki bir iconu 90-100kb.. Nedenini bulamadıysanız v3'e geçmenizi öneririm. C6 Olarak Çıkardım Ama Bir Farkı Yok Zaten N97'den...

--------------- Ekleme ---------------

teşk ler kardeş emeğine sağlık

Güle güle kullanın

PriZm

Üye
Ekran titreşimini kapatabilirsiniz şarja etkisi oluyor

noxfuchs

Üye
Ben ilk kez cfw yükliyicem. Sorun değil becerebilirim, onda problem yok da orjinal v51 var bende bunun üzerine mi atıcam JAF'la ?

Ekran titreşimini kapatabilirsiniz şarja etkisi oluyor

Bütün etkenleri ben de biliyorum arkadaşım.Yazılımsal mı, onu öğrenmek istiyorum.En iyisi cevabı cfw uzmanı olan, bu cfwyı yapan kişi versin bence.

--------------- Ekleme ---------------

Konu Sahibi
kusura bakma dostum yordum seni tekrar sagol

Estağfirullah..

Ben ilk kez cfw yükliyicem. Sorun değil becerebilirim, onda problem yok da orjinal v51 var bende bunun üzerine mi atıcam JAF'la ?

Evet kardeş. v51 üzerine atacaksın. Sonra istersen geri v51'e dönebilrisin. Yeterki v52'yi yükleme.