PriZm
Üye
o hata sadece nokia theme black da oluyoryazılımda yakaladıpım bir hata telefon yönetimi menüsüne girdiğinde direk menüye atıyor yani girilmiyorrrr.haberin ola
Nokia kendi sitesini güncellememişama Nokia nın kendi sitesinde hala 51.0.0.6 görünüyor Navifirm başka yerden mi buluyor acaba bunu
MegaloManiaX KARDEŞ ŞU NDRİVE SORUNUNA BAKABİLDİNMİ?
ama Nokia nın kendi sitesinde hala 51.0.0.6 görünüyor Navifirm başka yerden mi buluyor acaba bunu
yazılımda yakaladıpım bir hata telefon yönetimi menüsüne girdiğinde direk menüye atıyor yani girilmiyorrrr.haberin ola
baktım kardeş al alttakini kur. Sadece bunu kur. Pıps felan kurma. Beni haberdar et oldu yada olmadı diye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hemen deniyorum
tamamdır usta yükledim sorun yokbekliyorum. Bende haritası ıvırı zıvırı yok. Anlamam şimdi
ya dostum ben biraz yeniyim kusura bakma bu fw yi kurarken jaf programindan baska ne gerekli pc suit falan lazim mi baglantilar nasil olucak biraz anlatirsan sevinirim
KARDEŞ BU KESİNLİKLE VİRÜS DAHA ÖNCEDE BANADA OLMUŞTU SIRF BUNUN İÇİN BİLGİSAYARA FORMAT ATMIŞTIM CÜNKÜ BİLGİSAYARDAKİ BÜTÜN KLASORLER .EXE OLMUŞTU!!!
seninde çözümün format gibi görünüyor ve kaspersky bile bu virüsü silemiyor
su anda deepfreeze var 1 yıldır 0 virüs
tamamdır usta yükledim sorun yok
eline koluna sağlık teşekkür ederim
Eyvallah. Link Nerdeydi Diye Aranmasın Diye İlk Sayfaya Eklenmiştir. Tek Sorun Kaldı Arkadaşlar Bazı Temalarda Telefon Yönetiminin Atması. Aslında Çok Girilen Bir Menü Değil Telefon Yönetimi. Yinede Kusursuz Olması İçin Onu Da Halletmeye Çalışacağım. Ama YarınBu Gece Uyuyayım Artık
Kardeş bence sen ilk önce bilgisayarına format at sonra telefona fw atarsın çünkü o virüs senin telefonu bozabilir.. benden söylemesi...Hmm. Teşekkürler ama benim telefon .exe oldu nasıl düzelticem..? Bilg. öenmli değil atarım format ama .. Telefon? o nasıl düzeldi sende
adam uyumaya gittiMegaloManiaX ndrive için verdiğin sis kurulumu, Reis-i Eagles tarafından BU LINK DE
verilen NDRIVE içinmi yoksa diğeri 3.5 olan sürüm içinmi bilgilendirirsen sevinirim..
adam uyumaya gittibi rahat bırakın artık 3 gündür uyuyamıyor
MegaloManiaX ndrive için verdiğin sis kurulumu, Reis-i Eagles tarafından BU LINK DE
verilen NDRIVE içinmi yoksa diğeri 3.5 olan sürüm içinmi bilgilendirirsen sevinirim..
MegaloManiaX ndrive için verdiğin sis kurulumu, Reis-i Eagles tarafından BU LINK DE
birisi şu 4x5 e ait "RM-356_51.0.006_prd.core.C0r " dosyasını uploadlayabilir mi ?
--------------- Ekleme ---------------
büyük ihtimal benim sorun ondan dolayı
derdimi anlatamadımC0r dosyaları sabit. Yani hepsinde aynı. Diğer menülerden birinden alıp koyabilirsin. Değişken olan V01 dosyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?