(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

MegalomaniaX Arkadaşım... Ben Burda Vermiş Olduğun v3'ü İndirdim Kurdum Hard Format Felan Hepsini Attım Fakat. Telefonu Kapattığım Zaman Kendiliğinden Tekrardan Telefon Açılıyor. Ve Müzik Çalara Girdiğim Zaman Hiçbir Müzik Görünmüyor Halbuki 350 Tane Müzik Bulunmakta. v2 De Böyle Bir Sorun Yoktu. Çözümü Nedir Acaba ?

ilk sayfayı dikkatlice oku 2 sorununda cevabı var

[sıze=3]evet şimdi farkettim fakat. Nasıl desem ben her zaman telefonumu power tuşundan kapatırım. Fakat şuanda power tuşundan kapatamıyorum bunu nasıl çözücem.[/sıze]
power tuşuna basılı tutarak kapatırsan tekrar açılır ama power tuşuna bir kez basıp ardından tamama basarsan komple kapanır megaloman usta öyle yapmış bence güzelde yapmış

power tuşuna basılı tutarak kapatırsan tekrar açılır ama power tuşuna bir kez basıp ardından tamama basarsan komple kapanır megaloman usta öyle yapmış bence güzelde yapmış

Bence Güzel Yapmamış. Ben 8 Senedir Telefon Kullanırım Ve Her Seferinde Tuşa Basılı Tutarak Kapatırım. Ben Her Dakka Aklımda Tutamam Önemli Bişey Oldu Telefonu Kapatıcam Aceleylen Üstteki Tuşa Basılı Tutucam Aa Bir Bakıcam Birden Birisi Beni Arıyor Ben Bu Telefonu Kapatmamışmıydım Aa Üst Tuşa Basınca Kapanmıyordu . Yanı Gülüm Keten Helva.

bu sadece benim fikrim herkes farklı tabii
belki bir modu vardır artık onuda megaloman usta diyecek bize

İnşallah Farklı Birşeydir Düzelmesini İstiyorum Sadece Kendimce Çok Güzel Yapmış Bu Sürümü Süper Ötesi Ama Birtek O İşi Bozuyor İşte

PriZm

Üye
İnşallah Farklı Birşeydir Düzelmesini İstiyorum Sadece Kendimce Çok Güzel Yapmış Bu Sürümü Süper Ötesi Ama Birtek O İşi Bozuyor İşte
Bence gayet güzel bi özellik telefonun ağırlaştığı zaman hemen hızlı restart yaparsın. Zevk Meselesi.

Konu Sahibi

İlk sorunun cevabı o bir mod Z:'ye entegre. Telefonun hızlı restart atması için yapıldı. Z'de olduğu için kaldırılamaz.

Müzik Çalar E:Sounds klasörünü tarar. Müziklerini oraya taşı

İlk sorunun cevabı o bir mod Z:'ye entegre. Telefonun hızlı restart atması için yapıldı. Z'de olduğu için kaldırılamaz.

Müzik Çalar E:Sounds klasörünü tarar. Müziklerini oraya taşı
Yapcak Birşey Yok Gerçekten Güzel Bir Modifikasyon Olmuş. v2 Gibi Buda Güzel Hatta Bu v2 Den Daha Güzel O Restart Olayı Olmasaydı Daha İyi Olurda Ama Usta Böle Görmüşse Makbulu Budur. Teşekkürler Çok Sorunsuz Bir Cfw Yapmışsın. Tek Sorun Nokia Black Theme Kullanırken Telefon Yönetimine Girmemesi O kadar.

PriZm

Üye
o tema buglu ve bazen başka tema kurarken (genellikle ovi iconlu) olanlarda telefon yönetimine girmiyor

Bende New Reddish Temasını Kullandım. Senin MegalomaniaX'tan Alıntı Yaptığın Gerçekten Süper Ötesi Bir Tema.

caglet

Üye
Benim tel. n97 mini ve E: Hafızasındaki klasörler .exe olarak gösteriyor açamıyorum(sonradan bu şekilde oldu) Ne yapmalıyım Lütfen ardım edin.. Hard Format attım düzeldi sonra yine bu hale döndü..? Bi fw yüklesem yada güncelleme indirsem düzelirmi

Telefonsal Sorun Yada Virüs Olabilir Pek Bir Bilgim Yok Ama Klasorlerın exe Olması Virüs Sonucudur... Bence

Konu Sahibi

N97 Konusunda yardım veremeyeceğim. Daha Önce Kullanmadığım Bir Telefon. Alttaki Bölümde Konu Aç. N97 Mini Kullananlar Yardımcı Olacaklardır.

Symbian S60v5 Destek

--------------- Ekleme ---------------

Telefonsal Sorun Yada Virüs Olabilir Pek Bir Bilgim Yok Ama Klasorlerın exe Olması Virüs Sonucudur... Bence

Muhtemelen..

PriZm

Üye
KARDEŞ BU KESİNLİKLE VİRÜS DAHA ÖNCEDE BANADA OLMUŞTU SIRF BUNUN İÇİN BİLGİSAYARA FORMAT ATMIŞTIM CÜNKÜ BİLGİSAYARDAKİ BÜTÜN KLASORLER .EXE OLMUŞTU!!!

seninde çözümün format gibi görünüyor ve kaspersky bile bu virüsü silemiyor
su anda deepfreeze var 1 yıldır 0 virüs

fatih982

Üye
yazılımda yakaladıpım bir hata telefon yönetimi menüsüne girdiğinde direk menüye atıyor yani girilmiyorrrr.haberin ola