MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
megalomanyax kardeş ben tekrar 4x4 kurdum yine hata verdi
linkteki prog da sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ne yapabilirim
sertifikaladım ve rompatcherden open4all rp+ aktif ve hala aynı uyarıyı alıyorum neyi yanlış yaptım acaba sertifikalarken mi sorun oldu acabaSertifikalaman lazım. Sertifika dosyan yok mu? Ben daha birkaç saat önce denedim. Zaten koyduğum dosyada benim sertifikamla signed olmuş. Sorunsuzca kurulmuştu.
Ayrıyetten yükleme yaparken RomPatcherdan open4all.rmp'nin aktif olduğundan emin ol.
kardeş walla yardım çalışmıyor sorun nedir acaba ?
sertifikaladım ve rompatcherden open4all rp+ aktif ve hala aynı uyarıyı alıyorum neyi yanlış yaptım acaba sertifikalarken mi sorun oldu acaba
Ben kuralı 2 saat kdr oldu 2 defa kendı kendıne resetledı
belırgın bı nedenı olabılırmı?
program yuklemedım daha...
Power Python 4 All v4.00.sis BUNU BULDUM NETTEN YÜKLEDİM AMA HALA NDRİVE'I YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞIMDA ""YÜKLENEMİYOR BU DAHİLİ BİR BİLEŞEN DİYOR""Hiç bilemicem nerde sorun. Çünkü bende 4x4 kullanıyorum ve gece AutoInstaller'a vermiştim. G-Force yüklenmemiş. PowerPython4All'ı yükledim ve G-Force üzerine yükledim sorunsuz çalıştı
Power Python 4 All v4.00.sis BUNU BULDUM NETTEN YÜKLEDİM AMA HALA NDRİVE'I YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞIMDA ""YÜKLENEMİYOR BU DAHİLİ BİR BİLEŞEN DİYOR""
Yüklemede hard formatı seçmiş miydin? Seçmediysen şimdi kendi bi hard format at.
HARİTA GPS NAVİGASYON BÖLÜMÜNDEKİ REİSİN LİNKİBana yüklemeye çalıştığın ndrivein sis dosyasının linkini verir misin
HARİTA GPS NAVİGASYON BÖLÜMÜNDEKİ REİSİN LİNKİ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sizin için modladım. Ancak hard modlama uzun zaman sürecek arkadaşlar. Şimdilik temel modlamayı yaptım. RomPatcher felan ekledim. Konuyu açtım. Moderatör onayından sonra açılır konu.
Üstadım tek kelime ile muhteşemsin çok teşekkür ederim .....
Hard modlamaya kadar bunu kullanırız
Hard modlu hali elinden çıktığında ona geçeriz ve tadından yenmez eminim...
Emeğine sağlık..
HARİTA GPS NAVİGASYON BÖLÜMÜNDEKİ REİSİN LİNKİ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikiside veriyorkardeş bunda hangi sis dahili birleşen hatası veriyor?
Ndrive.sis mi?
Pıps s60 v1.6 ss.sis mi?
Sadece sis istedim komple programı vermişsin
peki bu ücretsiz harita ve ovi magaza kullanmak için ne yapılmalı bir türlü çözemedim bu olayı kardeş yardımını beklerim sağolasın
ben şu ana kadar haritayı hiç kullanamadım dediklerini yaptım sonuç bulunamıyor diyor :S
ben şu ana kadar haritayı hiç kullanamadım dediklerini yaptım sonuç bulunamıyor diyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?