sakir05
Üye
Al bendende o kadar kardeşim pıpsı temizleyene kadar anlımın damarı çatladı zaten... helal olsun... Teşekkür butonuna basmanız benim böyle güzel paylaşımlara devam etmem demektir lütfen paylaşımları beğendiysek teşekkür butonuna basalım...
Teşekkür butonunu bulamadığımdangöremedim vallah bide bende sana bunu soracaktım aslında mesala başka begendigim bi fw den pips nasıl cıkarırız. Söylemezsende anlayışla karşılarım
no sorn
no sıkıntı
no panik
no hata
yes mükemmellik
yes görsellik
yes efek
yes kusursuz
yes perfek
kardeş emeğine saqlık ilk izlenim için söylüyorum müthiş
kardes meraba bilmiyorum sorun sayılır mı ama mp3leri sounds klasörüne atınca tercihlerde zil sesi olarak qörmüo.baska klasöre alınca yani taşıyıncada mp3playerde qörmüo.yok mu bi çözümün??? şimdiden tşk..
can kardeşim tercihlerde mp3 ler doğru görünmüyo ama müzik çalardan istediğin şarkıyı çal sarkı çalarken sesi kulllan zilsesi yap de oluyor tercihlerde olmuyo
ya da ikinci yok zil sesi yapmak istediğin müzigi videos a kopyala o zaman olur tercihlerde son olarak bu alarm sesleri içinde geçerlitamam mi can kardeşim
can kardeşim tercihlerde mp3 ler doğru görünmüyo ama müzik çalardan istediğin şarkıyı çal sarkı çalarken sesi kulllan zilsesi yap de oluyor tercihlerde olmuyo
ya da ikinci yok zil sesi yapmak istediğin müzigi videos a kopyala o zaman olur tercihlerde son olarak bu alarm sesleri içinde geçerlitamam mi can kardeşim
adam biliyor beyle....arkadaşa yardım ettiğin için çok sağol mustafa abi...[/
SENDE SAĞOL HÜZEL KARDEŞİM HER ZAMAN YARDIM EDERİZ
Arkadaşlar FW çok güzel fakat işcep yükledim ama bir türlü çalıştıramadım çözümü bilen varmı acaba
yazılımdan pipsi çıkardım mı acaba?
Pips dışında çıkardığın başka bileşen dosyası varmı? (c++ lirary, qt gib)
tertemiz pıps open qt hepsi sorunsuz....
Bu çıkardın mı demek oluyor....
Ben auto ınstler bı ney onda hata aldımhafıza kartını tam biçimliyip tekrar atsam düzelir demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?