Yeni 14.03.2011 Güncellendi C6v20.0.043 5800 v52.0.007 Bileşen hatasız sorunsuz.. Ndirive Kur..

sakir05

Üye

Teşekkür butonunu bulamadığımdan göremedim vallah bide bende sana bunu soracaktım aslında mesala başka begendigim bi fw den pips nasıl cıkarırız. Söylemezsende anlayışla karşılarım

Tepkiler: hxüxsxaxm
    Konu Sahibi
Teşekkür butonunu bulamadığımdan göremedim vallah bide bende sana bunu soracaktım aslında mesala başka begendigim bi fw den pips nasıl cıkarırız. Söylemezsende anlayışla karşılarım

teker teker bulmak uzun iş valla yerlerini isimlerini söylerim daha sonra hepsini hatırlamıyorum bazen hata alınca error veriyor ya onlara bakarak çıkartıyorum valla...

--------------- Ekleme ---------------

no sorn
no sıkıntı
no panik
no hata

yes mükemmellik
yes görsellik
yes efek
yes kusursuz
yes perfek

eyvallah abi çok teşekkür ederim bu güzel yorum için...

rica ederim kardeşim ben doğruları söylüyorum

ad4nus

Üye
kardeş emeğine saqlık ilk izlenim için söylüyorum müthiş

ad4nus

Üye
kardes meraba bilmiyorum sorun sayılır mı ama mp3leri sounds klasörüne atınca tercihlerde zil sesi olarak qörmüo.baska klasöre alınca yani taşıyıncada mp3playerde qörmüo.yok mu bi çözümün??? şimdiden tşk..

can kardeşim tercihlerde mp3 ler doğru görünmüyo ama müzik çalardan istediğin şarkıyı çal sarkı çalarken sesi kulllan zilsesi yap de oluyor tercihlerde olmuyo

ya da ikinci yok zil sesi yapmak istediğin müzigi videos a kopyala o zaman olur tercihlerde son olarak bu alarm sesleri içinde geçerli tamam mi can kardeşim

ad4nus

Üye

tmm can kardesim eywallah

Konu Sahibi

adam biliyor beyle.... arkadaşa yardım ettiğin için çok sağol mustafa abi...

Arkadaşlar FW çok güzel fakat işcep yükledim ama bir türlü çalıştıramadım çözümü bilen varmı acaba

openstar

Üye
yazılımdan pipsi çıkardım mı acaba?
Pips dışında çıkardığın başka bileşen dosyası varmı? (c++ lirary, qt gib)

Ben auto ınstler bı ney onda hata aldım hafıza kartını tam biçimliyip tekrar atsam düzelir demi.

ad4nus

Üye
kardesim yine ben fw den cok memnunm ama bide su netten atmasa

hocam müzikleri nasıl tanıtıcam hangi klasöre atmam gerekiyor