Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
plexus_09

plexus_09

Üye
arkadaşlar 3 hafta olmuştur dokdo romdayım. c cleaner ile ram i taip ediyorum. ram ortalaması 560mb.
ve bana gayet stabil ve seri geldi.
1 haftadır da kapatıp açmadım hiç.

bence ram ortalaması gayet iyi. blekota'da uygulamalar yüklendikçe 650-700mb arası.

Levent Sivri

Üye
Arkadaşlar batarya kalibrasyonuyla ilgili bi yazı vardı onu bulamıyorum. Bu ''telefonu aç şarj fullensin kapat bidaha tak fullensin aç falan'' olan değil başka bi işlemdi galiba bi bilginiz var mı ??

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşlar batarya kalibrasyonuyla ilgili bi yazı vardı onu bulamıyorum. Bu ''telefonu aç şarj fullensin kapat bidaha tak fullensin aç falan'' olan değil başka bi işlemdi galiba bi bilginiz var mı ??
battery calibration programini indir ve kur,yuzde yuz olunca calibration a bas,sarjdan cikar ve yuzde 1 e kadar kullan,sonra yuzde yuz yapana kadar tekrar sarj et,tamamdir

uzman47

uzman47

Üye
Telefonun sarji % 40 veya uzerindeyken *#0228# arama tusuna basarak gelen ekranda quick start tusuna basinca sarj yuzden dusecek .sonra sarja takarak tamamen fulle boylece hem kalibrasyonu yapmis hemde sarjin daha orantili sekilde dustugunu farkedeceksin.yani pil harcamasi stabillesiyor.

Son düzenleme:

Levent Sivri

Üye
İkinize de çok teşekkür ederim ''kartal2378'' ve ''uzman47'' . Ama hanginizin dediğini yapayım karar veremedim hangisi daha sağlıklı olur :)

kral707

Üye
Arkadaslar sizdede cok yavas sarj oluyormu bu rom v4.6

morki05

morki05

Üye
Evet

morki05

morki05

Üye
Tabi ki

morki05

morki05

Üye
Ben memnunum ama batarya için pek program tavsiye etmem

sat s3 al

sat s3 al

Üye
arkadaşlar ya bu romlar orijinal 5.01 yada 5.1.1 olmuyacakmı :(

uzman47

uzman47

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
Dogrudur teslada yukledim ama yinede gelmiyor.internetten prime apk de kurdum yine gelmiyor.sende nasil geliyor cozumu nedir.
para verip aldigim bir uygulama ve kusursuz calisiyor,butun bildirimler geliyor

morki05

morki05

Üye
Nova ile teslanın aynı versiyonu olmalı yoksa uyum sağlamıyor bu yüzden olabilir

Üst Alt