uzman47
Üye
Dokto romu begenmedin mi ? Ayrica back to noot romu denedin mi cok stabil ve sisme olmuyor mus.eh iste bi nebze boeffladan daha iyi,bizim telefonun rami artik yetmiyor
Dokto romu begenmedin mi ? Ayrica back to noot romu denedin mi cok stabil ve sisme olmuyor mus.eh iste bi nebze boeffladan daha iyi,bizim telefonun rami artik yetmiyor
Hangi sürüm dostum? 7.0.3 mu başka sürüm mü?dediklerin hiç olmadı.
gerçi bu durum kişinin kullanımıyla da alakalı.
şöyle diyim, tank war oyunu açıkken gelen aramayı anında açtı, face yi tıklayınca bekleme olmadı. whatsapp ı aynı şekilde beklemeden açtı.
bunları bilerek denedim.
kasmadı hiç.
dokdpnun son sürümü değil, bir önceki sürümü yükleyin.
dokdonun sayfayı açınca yana kaydırın sayfayı, eski sürüm geliyor![]()
evet arkadaşlar merak ?Arkadaşlar şuan Blekota nın en stabil kasma yapmayan uygulamaları sorunsuz çalıştıran romu hangisi acaba ? S5 lite v12 mi note4 v4.6 mı yoksa note5 v5 mi ??
Dostum merak ettim senin telefon brick olmustu ne yaptin cidden geri dondurebildin mi teli?evet arkadaşlar merak ?
Arkadaşlar şuan Blekota nın en stabil kasma yapmayan uygulamaları sorunsuz çalıştıran romu hangisi acaba ? S5 lite v12 mi note4 v4.6 mı yoksa note5 v5 mi ??
Telefonun birara brick olmustu sanirim nasil hallettin.Forumda xda note 5 devami gelecek mis haber varmi ing iyi olan
Devamı gelecekmiş, fakat blekota arızalı telefonunun ekranının gelmesini bekliyormuş.Forumda xda note 5 devami gelecek mis haber varmi ing iyi olan