Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
benim dediğim işlemmi daha uzun sürecek ? :)

yapcağı işlem es dosya yöneticisinde blekota note 4 v4.6'nın içindeki gallery.apk dosyasını çıkartıp system/app'a atmak.
dediğim gibi romu tekrar kurmak gereksiz ve saçma.ama siz öyle yapıyorsaniz ne diyim :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kurulumu yaparken galeriyi işaretlememişim, yardım edebilecek yada galeri backup ını paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar ben kurulumu yaparken galeriyi işaretlememişim, yardım edebilecek yada galeri backup ını paylaşabilir misiniz?

Strock s3 galeri

hamit07_1

Üye
slm arkadaşlar bu romu s3 te kullanıyordum şimdi note 2 var elimde not 2 ye kursam çalışırmı s3 deki gibi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

leonine

Üye
merhaba ben bir konuyu tam olarak anlamadim genel olarak başlık aktında yazıların yüzde doksan kısmını okudum bir kayan mesajlar derdine düşmüş herkes nedir bu mesaj olayı video veya resim şeklinde anlata bilecek biri varmıdır şimdiden teşekkur ederim

uzman47

uzman47

Üye
arkadaşlar telefonum s3 orijinal imei idi.klon felen değil yani root explorerla yanlişlikla efs klasorunu sildim.telefon orijinal olduğu için efs yedeği almamistim.stock 4.3 odinle yükledim yine imei gelmiyor 0049 oluyor . modem kernel ne varsa denedim olmuyor bir turlu imei geri getiremedim.bilgisi olan ve yardimci olabilecek var mi ACİLL...arkadslar

metince54

Üye
burdakı surumu yukle boefla cak ustune tabı kamerada ile resım cek sonra kernelı kur olur .ımeı ucmasına bırebır
boefla androıd surumune gore serısı degısıyor

hatipkaya01

Üye
arkadaşlar telefonum s3 orijinal imei idi.klon felen değil yani root explorerla yanlişlikla efs klasorunu sildim.telefon orijinal olduğu için efs yedeği almamistim.stock 4.3 odinle yükledim yine imei gelmiyor 0049 oluyor . modem kernel ne varsa denedim olmuyor bir turlu imei geri getiremedim.bilgisi olan ve yardimci olabilecek var mi ACİLL...arkadslar
Dostum bu romu yukle beofflea 7.6 kernelini yukle ardindan modemi yukle gelecektir imei

uzman47

uzman47

Üye
burdakı surumu yukle boefla cak ustune tabı kamerada ile resım cek sonra kernelı kur olur .ımeı ucmasına bırebır
boefla androıd surumune gore serısı degısıyor
Dostum bu romu yukle beofflea 7.6 kernelini yukle ardindan modemi yukle gelecektir imei
Arkadaslar ilginiz icin sagolun ama bu romuda yukledim boeffla ve ilk sayfada verilen modemide flasladim nafile soyle soyluyim backuptan nandroid yedegimi bile yukledigim halde imei 0049 bir turlu hat gelmedi

MBTECH

Üye
İyi günler arkadaşlar. Ben telefona note 4 v4.6 yı temiz kurulum yaparak kurdum ama wifi sorunu bulunmakta. Ben aynı sorunu blekotanın s5 sürümlerinde de yaşamıştım fakat blekotanın wifi yamasını flaşlayınca düzeliyordu. Peki bunda nasıl düzeltebiliriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Arkadaslar ilginiz icin sagolun ama bu romuda yukledim boeffla ve ilk sayfada verilen modemide flasladim nafile soyle soyluyim backuptan nandroid yedegimi bile yukledigim halde imei 0049 bir turlu hat gelmedi
imei 0049 bende 2 kez oldu.mk1 modem yükle. sonra ekranda sarı bir yazı gelecek.onun gitmesi için efs partition'un içindeki 2 dosyayı off konumdan on konuma cevireceksin

benim imei orjinal halde olduğu halde gidiyor ara sıra yedeğinizi alın yoksa sazan gibi kalırsınız

sorunun nedeni rom-kernel çakışması yüzünden kaynaklanıyor.kernel,mod vb. yüklemeleri cwm philz touch üzerinden yap teamwin recovery güvenilir değil s3dede s3minidede başımı ağrıtmıştı.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
İyi günler arkadaşlar. Ben telefona note 4 v4.6 yı temiz kurulum yaparak kurdum ama wifi sorunu bulunmakta. Ben aynı sorunu blekotanın s5 sürümlerinde de yaşamıştım fakat blekotanın wifi yamasını flaşlayınca düzeliyordu. Peki bunda nasıl düzeltebiliriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)
herhangi bir mod yükledinizmi ?

MBTECH

Üye
Kerneli kurdum ama modemi kurmadım. Malum tel. Kl*nlu olduğu için.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
blekota note sürümünde hiç wifi sorunu yaşamamıştım. bir fikrim yok ama xdada blekotaya mesaj atarım şimdi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
turancen

turancen

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
imei 0049 bende 2 kez oldu.mk1 modem yükle. sonra ekranda sarı bir yazı gelecek.onun gitmesi için efs partition'un içindeki 2 dosyayı off konumdan on konuma cevireceksin

benim imei orjinal halde olduğu halde gidiyor ara sıra yedeğinizi alın yoksa sazan gibi kalırsınız

sorunun nedeni rom-kernel çakışması yüzünden kaynaklanıyor.kernel,mod vb. yüklemeleri cwm philz touch üzerinden yap teamwin recovery güvenilir değil s3dede s3minidede başımı ağrıtmıştı.
tesekkur ederim dostum.mk6 modem yukledim degisen birsey olmamisti.ayrica 4.3 stock rom da yukledim yine 0049 olarak devam ediyor suan enson yukledigim stock 4.3 romundayim kernelide stock romun kendi kerneli .simdi telefonu tekrar rotluyup mk1 modem mi yuklucem ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
tesekkur ederim dostum.mk6 modem yukledim degisen birsey olmamisti.ayrica 4.3 stock rom da yukledim yine 0049 olarak devam ediyor suan enson yukledigim stock 4.3 romundayim kernelide stock romun kendi kerneli .simdi telefonu tekrar rotluyup mk1 modem mi yuklucem ?
dostum sürüm farketmez imei yapısı aynı olduğu için ister 4.3 ister 4.4.2 ve 4.4.4dede mk1 modem çalışır.mk1 modem yuklersen imei gelicek ama telefonun ana menüsünde duran gıcık bir sarı bölme var. ekranin 4/3'ünü kaplıyor.factory mode.
bunun çözümü ise internette var.googleye factory mode exit for samsung devices yazarak ulaşabilirsin.

Üst Alt