Herhangi bir wipe islemi yapmadan romu tekrar flasla aromada lollipop system ui secenegi isaretli ise tik i kaldir bir dene... bu islemde wipe yapmadigin icin herhangi bir veri kaybin olmaz yani birsey silinmez.Şu bildirim paneli nasıl orjinal hale getiricem yani aşağısı saydam olmasını istemiyorum
Abi bi fix ver allah rızası için yurttayim rom silmiştim paketim biter sen fix ver lütfenHerhangi bir wipe islemi yapmadan romu tekrar flasla aromada lollipop system ui secenegi isaretli ise tik i kaldir bir dene... bu islemde wipe yapmadigin icin herhangi bir veri kaybin olmaz yani birsey silinmez.
Bunun icin fix dosyasi var mi bilmiyorum? elimde de boyle bir fix yok malesef..Abi bi fix ver allah rızası için yurttayim rom silmiştim paketim biter sen fix ver lütfen
Yapamazsınız sanırımBunun icin fix dosyasi var mi bilmiyorum? elimde de boyle bir fix yok malesef..
S6 uygulamlarında sorun oluyormuş ondan kaldırmış galiba android 5 romu gelirse o s6 romu olucak karışık olmaz böyleBlekota rom isini biraz corba yapmaya basladi sanirim note 4 rehberi falan var fakat bildirim paneli s6 tarzi
hayır yok, 4.5 de bendede oyle kasıyordu 4.6 da rahatladı cihaz kendine geldiArkadaslar 4.5 teyim. Anamenuye donerken yeniden baslatiliyor ve gec geliyor. V4.6 de bu sorun mevcut mu
Rom başından beri iyi de 4.5 te nasıl olduysa bildirim paneli aşağısı saydam değildi orjinaldeki gibiydi çok iyidiBildirim paneli böyle daha güzel değil mi 1 şeyde 10 tane güzel şey varsa 1 tane kötü şey varsa o görülmez o rom iyidir yada insan!..
Kayan mesajlar diyo oda calismiyorBoşver takma kafana
hangi kernel hangi ayarlarla kullanıyosunuz 4.6 icin kernel ayari yazabilirmisiniz pleasehayır yok, 4.5 de bendede oyle kasıyordu 4.6 da rahatladı cihaz kendine geldi