Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

fuatkrts

Üye
bu sabah yükledim 4.5 e göre çok daha stabil..
bu sabah yükledim 4.5 e göre çok daha stabil..

• Beğen
Tepkiler: hhararli

baronsavas

baronsavas

Üye
Interneti actigimizda saat satirina gelen veri akisi 4.6da yokmu yoksa ben mi bulamadim

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Yok

skystar18

skystar18

Üye
Şu bildirim paneli nasıl orjinal hale getiricem yani aşağısı saydam olmasını istemiyorum

uzman47

uzman47

Üye
Şu bildirim paneli nasıl orjinal hale getiricem yani aşağısı saydam olmasını istemiyorum
Herhangi bir wipe islemi yapmadan romu tekrar flasla aromada lollipop system ui secenegi isaretli ise tik i kaldir bir dene... bu islemde wipe yapmadigin icin herhangi bir veri kaybin olmaz yani birsey silinmez.

skystar18

skystar18

Üye
Herhangi bir wipe islemi yapmadan romu tekrar flasla aromada lollipop system ui secenegi isaretli ise tik i kaldir bir dene... bu islemde wipe yapmadigin icin herhangi bir veri kaybin olmaz yani birsey silinmez.
Abi bi fix ver allah rızası için yurttayim rom silmiştim paketim biter sen fix ver lütfen

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Blekota rom isini biraz corba yapmaya basladi sanirim note 4 rehberi falan var fakat bildirim paneli s6 tarzi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Blekota rom isini biraz corba yapmaya basladi sanirim note 4 rehberi falan var fakat bildirim paneli s6 tarzi
S6 uygulamlarında sorun oluyormuş ondan kaldırmış galiba android 5 romu gelirse o s6 romu olucak karışık olmaz böyle

-Oruc

-Oruc

Üye
tam ekran modu derken nasıl tam ekren acarmısınız ve nasıl aktif edioz

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arama yaparken tam ekran oluyor.
ilk kurulum sırasında seçiyorsun.
wipe yapmadan kurulum yaparsan, ilk sırada tercihlerde var.
full screen diye geçiyor ;)

revolt25

revolt25

Üye
Arkadaslar 4.5 teyim. Anamenuye donerken yeniden baslatiliyor ve gec geliyor. V4.6 de bu sorun mevcut mu
hayır yok, 4.5 de bendede oyle kasıyordu 4.6 da rahatladı cihaz kendine geldi

skystar18

skystar18

Üye
Şu bildirim panelinden nasıl kurtulacam

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bildirim paneli böyle daha güzel değil mi 1 şeyde 10 tane güzel şey varsa 1 tane kötü şey varsa o görülmez o rom iyidir yada insan!..

skystar18

skystar18

Üye
Bildirim paneli böyle daha güzel değil mi 1 şeyde 10 tane güzel şey varsa 1 tane kötü şey varsa o görülmez o rom iyidir yada insan!..
Rom başından beri iyi de 4.5 te nasıl olduysa bildirim paneli aşağısı saydam değildi orjinaldeki gibiydi çok iyidi

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Boşver takma kafana

mtrhsts

mtrhsts

Üye
O ne oluyor ki

Üst Alt