Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

Misafir

Arkadaşlar akşam romu yükledim. Ben pek bi fark göremedim. Sadece görsel açıdan bikaç şey degişmiş. Bence 4.5 den iyi gibi geldi ama diğer arkadaşların yorumunada bakabilirsiniz yani. 2 kere kurdum romu ilkinde menü tusu yeni samsung telefonlar gibi son uygulamalar acıldı. yani o tus son uygulamalr tusu olmus. uzun basınca da menü tusu oluyor. ben telefonun geri tusuna basınca titreyipde oraya birkere basınca titrememesinden dolayı nasıl yaptım bilmiyorum ama eski haline döndürdüm. yani şuan yüklü ama bilmiyorum stock kernelde şarjı emiyor gibi geldi
Birde siz hangi kernelleri kullandınız bu rom sürümleri boyunca ? Artı sonradan config yapıyormusunuz ?
Klavye üzerinde yani harflerin sag üst köşesinde semboller var bu nasıl kalıyor

morki05

morki05

Üye
Selam herkese bende hemen kurdum 4.5 göre daha akıcı şimdilik takılma yok daha seri ve sorunsuz blekota bu sefer dersini iyi çalışmış. Tavsiye ederim. Kernel tabiki boefla 7.6 pek ayar yapmadım. Şimdilik deniyorum

• Beğen
Tepkiler: helppo ve nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@morki05
wipe yapacaz dimi?
tüm prolar, gidecek, hepsini yeniden kuracam. oofff offff

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar bende orjinal türkiye 4.3 yüklü wifi sorunu var hiçbir rom veya proğram indiremiyorum şuan hastaneden yatıyorum wifi süper hızlı ama indirme yapamıyorum bizim kasabada wifi çok yavaş wifinden indirmede sorun yok ama romların birini 24 saatte anca indirir nedir sorun ne yapabilirim *#0011# işleminide yaptım işe yaramadı bu romu google driveye upload edermisiniz mümkünse rica etsem

bozkurtlu85

Üye
Blekota 4.5 ile pil sonuçlarım. Boeffla kernel ve Anker 2200 mah ile.

bozkurtlu85

Üye
Bunlar da boeffla kernel ayarlarım. Ek olarak Touch Boost On yapıp 700 e getiriyosunuz.

• Beğen
Tepkiler: helppo
revolt25

revolt25

Üye
Ss lerde atarsanız yeni sürümün kullananlar indirecem yarın :)

Yükledim, 4.5 den daha stabilize şuanda daha iyi 4.6 biraz iyileştirilmiş. 4.5 deki turuncu kısımlar mavileştirilmiş sadece ufak tefek değişim var başka bi fark göremedim ben..

skystar18

skystar18

Üye
şu bildirim panelini nasıl alt tarafı orjınaldeki gibi yapıcaz saydam olsun istemiyorum acil fix falan verin ya
şu bildirim panelini nasıl alt tarafı orjınaldeki gibi yapıcaz saydam olsun istemiyorum acil fix falan verin ya
lütfen acil

shankss

Üye
Arkadaslar 4.5 teyim. Anamenuye donerken yeniden baslatiliyor ve gec geliyor. V4.6 de bu sorun mevcut mu

mtrhsts

mtrhsts

Üye
4.6 yukledim basarili olmus tavsiye ederim s3 icin en iyi rom bu .

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Bunlar da boeffla kernel ayarlarım. Ek olarak Touch Boost On yapıp 700 e getiriyosunuz.
sırf daha çok batarya performansı almak için işlemci hızını düşürmek gereksiz ama tabiki herkesin kendi kararı
ben hiçbir ayar yapmadan 5-6 saat arası gidip geliyorum batarya veya cihazi nasıl kullandığınızla ilgili

Furbey40

Furbey40

Üye
Tam ekran arayanın resmi de gelmiş. Kurulum yaparken seçmek gerekiyor.

Misafir

Telefonum yavasladigi icin dormat atmak isitiyorum yanliz yurtta kaliyrum mac sistemi var format attifimda mac adresim degisip internete tekrar kayit ettirmem gwrekecekmi ? Telefonum s4

skystar18

skystar18

Üye
Sorunuma fix verecek yokmu bir allahın kulu sahura kadar uğraştım

hatipkaya01

Üye
Telefonum yavasladigi icin dormat atmak isitiyorum yanliz yurtta kaliyrum mac sistemi var format attifimda mac adresim degisip internete tekrar kayit ettirmem gwrekecekmi ? Telefonum s4
Aynen kayit ettirmen gerekecektir

Misafir

V4.6 da 3 saat ekran süresi aldım normal midir ? Boeffla default ile (ayarsız)

Üst Alt