Şuan indiriyorum otadan %95 deneyinde yazarım.v 4.6 yükleyen var mı ? Görüşler. Birde hangi sürümdesiniz suan ?
Mobil veri yiyor diyen arkadas hattı sök cwmden flashla sonra tak
Evet v4.6 yı deneyen varmı ? Hangi sürümdesiniz şimdi?
v 4.6 yükleyen var mı ? Görüşler. Birde hangi sürümdesiniz suan ?
Mobil veri yiyor diyen arkadas hattı sök cwmden flashla sonra tak
Evet v4.6 yı deneyen varmı ? Hangi sürümdesiniz şimdi?
peki rom kuruldu mu sadece hata mı veriyorOtadan yükledim flashladim hatta ama hala 4.6 güncelleme mevcut diyor.
Boeffla kernel vardır heralde hangi ayarları kullanyorsun bi zahmet yazsan2 aydır v4.2 versiyondayim sıfır hata kasma sizde nasıl oluyo anlamadımhatta geçen 300 saat reset atmadim ana ekrana dönünce simgeler widgetler geç gelmeye başladı bende reset çektim gayet memnunum şimdi toucwiz görünümünde lolipop bekliyorum
![]()
Tamamen indirdi cwm ye gitti birşey yükledi telefon sonra da açıldı ama hala güncelleme görünüyor.peki rom kuruldu mu sadece hata mı veriyor
bence en iyisi megawipe yap rom dosyasını ota klasöründen bulmaya calıs olmassa yeniden indir cwmden hallet yenidenTamamen indirdi cwm ye gitti birşey yükledi telefon sonra da açıldı ama hala güncelleme görünüyor.
4.6 Mega ya upload varmı link elinizde Teşekkürler herhangi bir linkte olur
Çok sağol konuya bakamiyorum çok makbule geçti eyvallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ss lerde atarsanız yeni sürümün kullananlar indirecem yarınÇok sağol konuya bakamiyorum çok makbule geçti eyvallah