Paylastigim boeffla ayarlarini tavsiye ederim stabilite icinRomun 1hafta suresi var 1hqfta sonra sapitiyor v4.2 boefela ayarlarlarinida yapmisdim sapitmaya basladi ardindan m.d.4 v13 kurdum 1hafta surmedi v.4.4 kurdum suanlik iyi ama buda kisa surer gibi cygnogene gidiom ben yaza lolipop portlanirsa kurariz artik![]()
Blekotanın tüm romları klasik 1 _ 2 hafta sonra şişme yapıyor oda bunu farkındaRomun 1hafta suresi var 1hqfta sonra sapitiyor v4.2 boefela ayarlarlarinida yapmisdim sapitmaya basladi ardindan m.d.4 v13 kurdum 1hafta surmedi v.4.4 kurdum suanlik iyi ama buda kisa surer gibi cygnogene gidiom ben yaza lolipop portlanirsa kurariz artik![]()
Hacım ben göremedim ayarlarını birde hangi boeffla kernel sürümünü kullanayım teşekkürlerS5 blekota boeffla ayarlari ile telefonu acip kapatmadan 1 hafta kullanabiliyorum ben,ram sisiyor ama rom stabil calisiyor,bence ram e takilmayin ve ayarlari deneyin arkadadlar

Nekadar süredir kullanıyorsun ki 1-2 hafta geçsin tam anlamadan yeni sürüm çıkıyor. Aynı sürümü hiç değiştirmeden 1-2 ay kullan bakalım?ben niye yaşamıyorum dediğiniz orunları anlamadım![]()
Kernel sıfırlama olayı nasıl oluyor ve boeffla kaç kurmalıyım ayarları ne yaparsam en iyi sıcaklık duzeyını ve stabilte hızını yakalaya bilirim
Zram 800,en son boeffla kerneli kurun,ram 650-750 arasi degisiyor,ama takilmayin yuksek ram e,
En son boeffla yi kur,gerisini bosver,ayarlar ise sana kalmis ama ben kesinlikle oneriyorumKernel sıfırlama olayı nasıl oluyor ve boeffla kaç kurmalıyım ayarları ne yaparsam en iyi sıcaklık duzeyını ve stabilte hızını yakalaya bilirim
Ne zaman kurdun ve v3 ile farkı nedir . TeşekkürSon surumdeyim çok stabil