Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

erkane007

Üye
Romun 1hafta suresi var 1hqfta sonra sapitiyor v4.2 boefela ayarlarlarinida yapmisdim sapitmaya basladi ardindan m.d.4 v13 kurdum 1hafta surmedi v.4.4 kurdum suanlik iyi ama buda kisa surer gibi cygnogene gidiom ben yaza lolipop portlanirsa kurariz artik :)

kartal2378

kartal2378

Üye
Romun 1hafta suresi var 1hqfta sonra sapitiyor v4.2 boefela ayarlarlarinida yapmisdim sapitmaya basladi ardindan m.d.4 v13 kurdum 1hafta surmedi v.4.4 kurdum suanlik iyi ama buda kisa surer gibi cygnogene gidiom ben yaza lolipop portlanirsa kurariz artik :)
Paylastigim boeffla ayarlarini tavsiye ederim stabilite icin

morki05

morki05

Üye
Blekotanın tüm romları klasik 1 _ 2 hafta sonra şişme yapıyor oda bunu farkında

kartal2378

kartal2378

Üye
S5 blekota boeffla ayarlari ile telefonu acip kapatmadan 1 hafta kullanabiliyorum ben,ram sisiyor ama rom stabil calisiyor,bence ram e takilmayin ve ayarlari deneyin arkadadlar

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

Woleee

Üye
S5 blekota boeffla ayarlari ile telefonu acip kapatmadan 1 hafta kullanabiliyorum ben,ram sisiyor ama rom stabil calisiyor,bence ram e takilmayin ve ayarlari deneyin arkadadlar
Hacım ben göremedim ayarlarını birde hangi boeffla kernel sürümünü kullanayım teşekkürler :)

kartal2378

kartal2378

Üye

Zram 800,en son boeffla kerneli kurun,ram 650-750 arasi degisiyor,ama takilmayin yuksek ram e,

• Beğen
Tepkiler: Woleee
hhararli

hhararli

Üye
ben niye yaşamıyorum dediğiniz orunları anlamadım :D

morki05

morki05

Üye
ben niye yaşamıyorum dediğiniz orunları anlamadım :D
Nekadar süredir kullanıyorsun ki 1-2 hafta geçsin tam anlamadan yeni sürüm çıkıyor. Aynı sürümü hiç değiştirmeden 1-2 ay kullan bakalım?

metince54

Üye
4.3 kastırıyor yavastı zaten 4.3 yama gb bırseydı.bakalım 4.4 nasıl olcak stabıl olsun yeterli.4.2 fena değildi.

skystar18

skystar18

Üye

Zram 800,en son boeffla kerneli kurun,ram 650-750 arasi degisiyor,ama takilmayin yuksek ram e,
Kernel sıfırlama olayı nasıl oluyor ve boeffla kaç kurmalıyım ayarları ne yaparsam en iyi sıcaklık duzeyını ve stabilte hızını yakalaya bilirim

kartal2378

kartal2378

Üye
Kernel sıfırlama olayı nasıl oluyor ve boeffla kaç kurmalıyım ayarları ne yaparsam en iyi sıcaklık duzeyını ve stabilte hızını yakalaya bilirim
En son boeffla yi kur,gerisini bosver,ayarlar ise sana kalmis ama ben kesinlikle oneriyorum

uzman47

uzman47

Üye
Kernel clean var tipki megawipe gibi flashla daha sonra boefla 7.6 yi flashla yukaridaki ayarlari yaparsin

uzman47

uzman47

Üye
Tabi boefla config kurulu olsun telde.

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaslar bu megawipe dosyasi sadece s3 icin mi ? Yoksa farkli cihazlarda da kullanilir mi

hatipkaya01

Üye
Sadece s 3 dostum

ortak42

ortak42

Üye
v4.2 deyim gayet memnunum şişiyor diyen arkadaşlar 1 aydır şişme mişme yok ;) ve lolipop gelene kadar v4.2 de kalacam..

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
v4.2 bencede en iyisi.
ben v4.3 geçtim.
pişmanım.

skystar18

skystar18

Üye
Son surumdeyim çok stabil

• Beğen
Tepkiler: revolt25