KubilayBzk
Üye
ben anlamıyorum ki siz nasıl yüklüyorsunuz aynısını bende kullanıyorum hemde v2 den beri ben hiç sıkıntı yaşamadım ne grafik olarak ne hata aldım ne şişme oldu ya bende bişe var yada sizde bişe varben çoğu güğncellemeleri de wipe yapmadan kurdum boeffla karnel kullanıyorum başka ekstradan bişe yok telefonda heme hemen hergün kullandığın yaklaşık 60 a yakın uygulama var hergün oynadığım fifa var hızlı ve öfkeli var ki bu oyunlar yüksek görüntü kalitesi ve internet isteyen oyunlar fifa 3 gb hızlı ve öfkeli 1 gb boyutunda ve bunun gibi bi sürü şey var bunlarla ben kasma şişme hata grafik hatası falan hiç bişe almadım ya bende bi sıkntı var yada sorun yaşayan arkadaşalrda
![]()
Uygulamalari 5 x 5 de 1 bucuk sayfa kullanin touch wizz ( nasil yaziliyorsa) kasmiyir ana sayfada menuye tiklamadan once hava widget i falan olan varya orada 1 sayfa birakin grenify ile gerkesiz uygulamalari kisin clean maste batery saver gibi programlar sadecd ram yer bi halta yaradigi yok sallarlar o rakamları ayrica benim ayarlarimi kullanin kasma yok ve panelde olan memory e gunde bir kac kez basın
dostum senin ayarların ekran görüntüsünü alabilir miyim?
Forumda paylasmistim konular arasinda var
ben çoğu güğncellemeleri de wipe yapmadan kurdum boeffla karnel kullanıyorum başka ekstradan bişe yok telefonda heme hemen hergün kullandığın yaklaşık 60 a yakın uygulama var hergün oynadığım fifa var hızlı ve öfkeli var ki bu oyunlar yüksek görüntü kalitesi ve internet isteyen oyunlar fifa 3 gb hızlı ve öfkeli 1 gb boyutunda ve bunun gibi bi sürü şey var bunlarla ben kasma şişme hata grafik hatası falan hiç bişe almadım ya bende bi sıkntı var yada sorun yaşayan arkadaşalrda
ROM CM12 UNOFFİCAL week..10