Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
ben anlamıyorum ki siz nasıl yüklüyorsunuz aynısını bende kullanıyorum hemde v2 den beri ben hiç sıkıntı yaşamadım ne grafik olarak ne hata aldım ne şişme oldu ya bende bişe var yada sizde bişe var :D ben çoğu güğncellemeleri de wipe yapmadan kurdum boeffla karnel kullanıyorum başka ekstradan bişe yok telefonda heme hemen hergün kullandığın yaklaşık 60 a yakın uygulama var hergün oynadığım fifa var hızlı ve öfkeli var ki bu oyunlar yüksek görüntü kalitesi ve internet isteyen oyunlar fifa 3 gb hızlı ve öfkeli 1 gb boyutunda ve bunun gibi bi sürü şey var bunlarla ben kasma şişme hata grafik hatası falan hiç bişe almadım ya bende bi sıkntı var yada sorun yaşayan arkadaşalrda :D

Uygulamalari 5 x 5 de 1 bucuk sayfa kullanin touch wizz ( nasil yaziliyorsa) kasmiyir ana sayfada menuye tiklamadan once hava widget i falan olan varya orada 1 sayfa birakin grenify ile gerkesiz uygulamalari kisin clean maste batery saver gibi programlar sadecd ram yer bi halta yaradigi yok sallarlar o rakamları ayrica benim ayarlarimi kullanin kasma yok ve panelde olan memory e gunde bir kac kez basın
dostum senin ayarların ekran görüntüsünü alabilir miyim?

Forumda paylasmistim konular arasinda var

hhararli

hhararli

Üye
valla 5*5 de kullanıyorum başka hiç bişe yapmadımkasma donma yok

skystar18

skystar18

Üye
Config v2 apk yi indiriyorum dosya açılamıyor diyor sorunu bulana duam cok dokunacak lütfen :) ROM CM12 UNOFFİCAL week..10

morki05

morki05

Üye
ben anlamıyorum ki siz nasıl yüklüyorsunuz aynısını bende kullanıyorum hemde v2 den beri ben hiç sıkıntı yaşamadım ne grafik olarak ne hata aldım ne şişme oldu ya bende bişe var yada sizde bişe var :D ben çoğu güğncellemeleri de wipe yapmadan kurdum boeffla karnel kullanıyorum başka ekstradan bişe yok telefonda heme hemen hergün kullandığın yaklaşık 60 a yakın uygulama var hergün oynadığım fifa var hızlı ve öfkeli var ki bu oyunlar yüksek görüntü kalitesi ve internet isteyen oyunlar fifa 3 gb hızlı ve öfkeli 1 gb boyutunda ve bunun gibi bi sürü şey var bunlarla ben kasma şişme hata grafik hatası falan hiç bişe almadım ya bende bi sıkntı var yada sorun yaşayan arkadaşalrda :D
Bir şans daha vereyim bari [emoji5]

morki05

morki05

Üye
Samsung aps varmı arkadaşlar

hhararli

hhararli

Üye
Bir şans daha vereyim bari [emoji5]
valla sansla alakası yok bunun kardeşim çok rom denedim ama en çok uzun süreli kullandığım bu rom oldu hepsinden güzeli iiyisi bu tabi bu benim fikrim sorun yaşamadığım için diyorum bunu

morki05

morki05

Üye
valla sansla alakası yok bunun kardeşim çok rom denedim ama en çok uzun süreli kullandığım bu rom oldu hepsinden güzeli iiyisi bu tabi bu benim fikrim sorun yaşamadığım için diyorum bunu
Zaten uzun süreli derken 2 hafta olmadı bakalım tekrar kurdum deneyim

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Room tanıtımı hakkında bir video çekmek istiyorum aslinda 4.2 hakkında orada size ayarlari falanda gösteririm belki ayrı bir videolu anlatım yaparım ayarlar için :)

• Beğen
Tepkiler: hhararli

Galaxypower

Üye
arkadaşlar bana wifi fix lazım note4 v3 wifi sorunu oldu bende

GreaTH

GreaTH

Üye
Bu romda Open Vpn destegi yok Nasil alabilirim beyler qs 4.3 e Destegi verilmis

meyrock

meyrock

Üye
v4.3 Update çıktı. xda forum konusunda paylaşıma sunuldu. ilgilenenlere duyrulur...

gözüme çarpan yenilikler :
1) lollipop bildirim paneli yapılmış.
2) sağ köşe saate tek tıklamaya tuş kilidi; uzun basmaya güç butonu işlevi eklenmiş
3) ram de iyileştirme yapılmış...

Son düzenleme:
hhararli

hhararli

Üye
ota ya neden vermez anlamıyorum ya

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
mega dan paylaşır mısınız

hhararli

hhararli

Üye
bence xda dan indirin iki tane seçenek vardı biri spen li olan diğeri olmayan

gözüme çarpanlar saatin oraya tıkladın mı tuş kilitinin olması bildirim panelinin hafif daralması başkada bişe göremedim

shankss

Üye
4.3 u direkt romun uzerine mi kuruyoruz yoksa full wipe yaparak mi kuruyoruz?

musti_588

musti_588

Üye
bence xda dan indirin iki tane seçenek vardı biri spen li olan diğeri olmayan

gözüme çarpanlar saatin oraya tıkladın mı tuş kilitinin olması bildirim panelinin hafif daralması başkada bişe göremedim
bir de hesağ makinesi biraz değişmiş görsel olarak

Üst Alt