v4.3 resimleri yok sadece bilgi var xda datyrann link atabilirmisin v4.3 resimlerine falan bakacam
ya bu ram olayına çok takılıyosun sen bence benim bakmak aklıma bile gelmiyor bence çok takılıyosun bu olayaromu kullanıyorum iki gündür. ne kendi kerneli ile ne de boeffla kernel ile iflah olmuyor. özellikle kendi kerneli ile 2-3 saat sonra 700lere dayanıyor ram.
O zaman sikinti vardirram çok sıkıntı kasılmalar oluyo oyunlarda bile kasıyo bi uygulamadan çıktıktan sonra 5 saniye sonra uygulamalar geliyo.
ya bu ram olayına çok takılıyosun sen bence benim bakmak aklıma bile gelmiyor bence çok takılıyosun bu olaya
Íşim gereği iki uygulama birden acik olarak kullanmam gerekiyor. Iki uygulama arasinda geciş yaparken bi uygulamayi dahi donarak takilarak açiyorsa , bu ram olayini elbet cok takarm![]()
valla dediklerinin iç biri bende olmuyo nasıl işse hemde ben yüklemeleri yaparken ipe yapmadan yükledimÍşim gereği iki uygulama birden acik olarak kullanmam gerekiyor. Iki uygulama arasinda geciş yaparken bi uygulamayi dahi donarak takilarak açiyorsa , bu ram olayini elbet cok takarm![]()
Dùnden beridir ugraştm Bugûn itibariyle kendime gore en iyi ayarlari sagladm. Şuan icin kendi yaptigm ayarlar iyi . Aksi halde senin ayarlari da deneyecegm.Bu ayarlar ile multitask yani 2 3 uygulama kullanma cok iyi oluyor,ama ram kullanimi yuksek olur ve stabil olur
Dùnden beridir ugraştm Bugûn itibariyle kendime gore en iyi ayarlari sagladm. Şuan icin kendi yaptigm ayarlar iyi . Aksi halde senin ayarlari da deneyecegm.

ikinci güne girdi restart atmadım hiç.senin ayarlar nedir ?![]()
dostum senin ayarların ekran görüntüsünü alabilir miyim?538 de gidiyor benim ram kendi ayarlarimda kullaniyorim
ben çoğu güğncellemeleri de wipe yapmadan kurdum boeffla karnel kullanıyorum başka ekstradan bişe yok telefonda heme hemen hergün kullandığın yaklaşık 60 a yakın uygulama var hergün oynadığım fifa var hızlı ve öfkeli var ki bu oyunlar yüksek görüntü kalitesi ve internet isteyen oyunlar fifa 3 gb hızlı ve öfkeli 1 gb boyutunda ve bunun gibi bi sürü şey var bunlarla ben kasma şişme hata grafik hatası falan hiç bişe almadım ya bende bi sıkntı var yada sorun yaşayan arkadaşalrda