Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

Galaxypower

Üye
tyrann link atabilirmisin v4.3 resimlerine falan bakacam

mhmzergn

mhmzergn

Üye
tyrann link atabilirmisin v4.3 resimlerine falan bakacam
v4.3 resimleri yok sadece bilgi var xda da

V4.3 - UPDATE ONLY (WORK IN PROGRESS!)
- Added S6 (themed Note 4) keyboard
- Added Google Sync Support
- Improved Lollipop System UI
- Updated Note 4 Gallery (S6 themed)
- Updated S6 Phone app
- Updated S6 Contacts app
- Updated Custom settings

gelecek olanlar

meyrock

meyrock

Üye
romu kullanıyorum iki gündür. ne kendi kerneli ile ne de boeffla kernel ile iflah olmuyor. özellikle kendi kerneli ile 2-3 saat sonra 700lere dayanıyor ram.

Son düzenleme:
hhararli

hhararli

Üye
romu kullanıyorum iki gündür. ne kendi kerneli ile ne de boeffla kernel ile iflah olmuyor. özellikle kendi kerneli ile 2-3 saat sonra 700lere dayanıyor ram.
ya bu ram olayına çok takılıyosun sen bence benim bakmak aklıma bile gelmiyor bence çok takılıyosun bu olaya

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve nediyelimyani
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
ram çok sıkıntı kasılmalar oluyo oyunlarda bile kasıyo bi uygulamadan çıktıktan sonra 5 saniye sonra uygulamalar geliyo.

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aynen qs nl1 romuna geçicem heralde

meyrock

meyrock

Üye
ya bu ram olayına çok takılıyosun sen bence benim bakmak aklıma bile gelmiyor bence çok takılıyosun bu olaya

Íşim gereği iki uygulama birden acik olarak kullanmam gerekiyor. Iki uygulama arasinda geciş yaparken bi uygulamayi dahi donarak takilarak açiyorsa , bu ram olayini elbet cok takarm ;)

kartal2378

kartal2378

Üye
Íşim gereği iki uygulama birden acik olarak kullanmam gerekiyor. Iki uygulama arasinda geciş yaparken bi uygulamayi dahi donarak takilarak açiyorsa , bu ram olayini elbet cok takarm ;)

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu ayarlar ile multitask yani 2 3 uygulama kullanma cok iyi oluyor,ama ram kullanimi yuksek olur ve stabil olur

hhararli

hhararli

Üye
valla dediklerinin iç biri bende olmuyo nasıl işse hemde ben yüklemeleri yaparken ipe yapmadan yükledim

meyrock

meyrock

Üye
Bu ayarlar ile multitask yani 2 3 uygulama kullanma cok iyi oluyor,ama ram kullanimi yuksek olur ve stabil olur
Dùnden beridir ugraştm Bugûn itibariyle kendime gore en iyi ayarlari sagladm. Şuan icin kendi yaptigm ayarlar iyi . Aksi halde senin ayarlari da deneyecegm.

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Dùnden beridir ugraştm Bugûn itibariyle kendime gore en iyi ayarlari sagladm. Şuan icin kendi yaptigm ayarlar iyi . Aksi halde senin ayarlari da deneyecegm.

senin ayarlar nedir ? :)

Galaxypower

Üye
beyler ben RGUI rom yüklicem ram 400 de geziyo bi kere yüklemiştim bide stabil ve şarjı bence 4,3 den daha iyi gidiyo

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
538 de gidiyor benim ram kendi ayarlarimda kullaniyorim

Galaxypower

Üye
beyler v4.3 ne zmn gelcek

morki05

morki05

Üye
Klasik blekota romu yine olanlar oldu 1 hafta da şişti ve grafik hataları vermeye başladı
tekrar dn4 final e döneceğim :(

hhararli

hhararli

Üye
ben anlamıyorum ki siz nasıl yüklüyorsunuz aynısını bende kullanıyorum hemde v2 den beri ben hiç sıkıntı yaşamadım ne grafik olarak ne hata aldım ne şişme oldu ya bende bişe var yada sizde bişe var :D ben çoğu güğncellemeleri de wipe yapmadan kurdum boeffla karnel kullanıyorum başka ekstradan bişe yok telefonda heme hemen hergün kullandığın yaklaşık 60 a yakın uygulama var hergün oynadığım fifa var hızlı ve öfkeli var ki bu oyunlar yüksek görüntü kalitesi ve internet isteyen oyunlar fifa 3 gb hızlı ve öfkeli 1 gb boyutunda ve bunun gibi bi sürü şey var bunlarla ben kasma şişme hata grafik hatası falan hiç bişe almadım ya bende bi sıkntı var yada sorun yaşayan arkadaşalrda :D

• Beğen
Tepkiler: morki05, nediyelimyani ve burak1553

Üst Alt