Hangi rom bu ?
güzel durdu.
bi kaç gün kullanayim. şişme falan olmazsa devam ederiz![]()
bu konudaki romHangi rom bu ?
Ramla ilgili nasil bi sikintiniz oluyor anlamiyorum ben romu 3 haftadir yeniden baslatmadim bile ram falan bakmiyorum sizede tavsiyemdiryok abi düşmüyo ram bu yüzden romu değiştirebilirim

bu konudaki rom

Ramla ilgili nasil bi sikintiniz oluyor anlamiyorum ben romu 3 haftadir yeniden baslatmadim bile ram falan bakmiyorum sizede tavsiyemdir![]()

aynenbu konudaki romun bildirim paneli böyle değil kardeşim nasıl yaptın öyle
romu kendi kerneliylemi kullaniyosun yoksa boeflami boefla ile kullaniyosan hangi ayarları yaptın kardeşim bizide bilgilendirki sıkıntı cekmiyelim senin gibi![]()
bu konudaki romun bildirim paneli böyle değil kardeşim nasıl yaptın öyle![]()
Lolipop system ui indirme linki atarmisinbu rom u yükledim. üzerine lollipop system ui
Flash ladim
....
bu arada ana ekrana dönünce arada bir duvar kağıdı kayıyor yanlar siyah oluyor. sizde de oluyor mu
Titanium backup root programini kur. Direk ana ekranda yedekleme geri yukleme var. Gir uygulamayi sec ve kaldirKubilayBzk' Alıntı:Su titaniumdam uygulama silme kaldirma nasil yapicaz ?
Lolipop system ui indirme linki atarmisin
??Ekran kaymasi kullanmis oldugun tema ile alakali gibi gorunuyor.bu rom u yükledim. üzerine lollipop system ui
Flash ladim
....
bu arada ana ekrana dönünce arada bir duvar kağıdı kayıyor yanlar siyah oluyor. sizde de oluyor mu
kendi orijinal temasinda da oluyorEkran kaymasi kullanmis oldugun tema ile alakali gibi gorunuyor.
Hocam ben flashlamıştım açılmadı telefon acaba şimdi de bi sıkıntı olurmuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lollipop bildirim paneli için
bu iki linkteki dosyaları indirip flaşlayın recoveryden.
indirirken hasarlı inmiştir o yüzden olabilir. yeniden sağlıklı bir şekilde indirin. yeniden flaşlayın sıkıntı çıkmaması gerek. iki gündür üç dört defadır deniyorum sıkıntı yaşamadımHocam ben flashlamıştım açılmadı telefon acaba şimdi de bi sıkıntı olurmu
boeffla 7.6 yi flaşlayın. config programından zrami 800e çekin. greenify programından uygulamalari işiniz bitince uyutun. birde bildirim panelinde blekotanin kendi memory kısayolu ile rami temizleyin arada bir...
Durum bu beyler