Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
sat s3 al

sat s3 al

Üye
Wipe yapmadıysan olur böyle şeyler
wipe data factory resetten mi bahsediyorsun
Arkadaşlar kurdum kullanıyorum 5-6 saattir. İlk izlenim gayet başarılı telefon gayet akıcı oldu. Romun orijinal kerneli ram konusunda ve performans açısından sıkıntılı boeffla kernel kurup swap ayarlarını da yapınca çok daha iyi oldu. Görsel açıdan ben çok çok beğendim yani kısacası gözüm kapalı bu romu herkese tavsiye ederim:)
fotoları atarmısınızz

Furbey40

Furbey40

Üye
Romu kurdum ve görsellik ve akıcılık çok iyi. İlk kurmamda varsayılan ayarlarla kurmuştum, galeri seçeneği gelmediği için romu tekrar kurdum. Romu kuracak arkadaşlar ful wipe yapıp kurarken note 4 galeri çentiğini işaretlerse telefon eksiksiz ve stabil bir şekilde çalışıyor. Kullandığım tüm uygulamaları yükledim, şu ana kadar hata almadım ve telefon gayet seri. Üzerindeki kernel ile kullanıyorum. Haliyle telefonu kapalı bir şekilde şarj edemiyorsunuz. Bu arada recover menü olarak uzun süredir dokunmatik özellikli twrp kullanıyorum. Twrp nin son sürümü olan 2.8.6.1 versiyonunu bu adresten indirip odin ile flaslayabilirsiniz.

sat s3 al

sat s3 al

Üye
Romu kurdum ve görsellik ve akıcılık çok iyi. İlk kurmamda varsayılan ayarlarla kurmuştum, galeri seçeneği gelmediği için romu tekrar kurdum. Romu kuracak arkadaşlar ful wipe yapıp kurarken note 4 galeri çentiğini işaretlerse telefon eksiksiz ve stabil bir şekilde çalışıyor. Kullandığım tüm uygulamaları yükledim, şu ana kadar hata almadım ve telefon gayet seri. Üzerindeki kernel ile kullanıyorum. Haliyle telefonu kapalı bir şekilde şarj edemiyorsunuz. Bu arada recover menü olarak uzun süredir dokunmatik özellikli twrp kullanıyorum. Twrp nin son sürümü olan 2.8.6.1 versiyonunu bu adresten indirip odin ile flaslayabilirsiniz.
teşekkürler
:D
resimleride atarmısınız romun

sat s3 al

sat s3 al

Üye
arkadaşlar romun yeni fotoğrafları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sat s3 al

sat s3 al

Üye
yaaaa biri romun fotosunu atsınnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Furbey40