Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
aziz04 ün ayarları 4.4.2 ye göre.
önceki sayfalarda 4.4.4 için geçerli olup olmayacağını oda bilmediğini söyledi ;)

Galaxypower

Üye
bide romu kurduktan sonra wipe yapalımmı

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
romu kurmadan wipe yapılır.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yav he he kardeş ben de s3 e s5 stock romu kurdum kullanıyorum halla halla :)

adam ekran gelme süresinin 3sn den 1 snye gelmesini boeffla ayarina bağladı

bi kere ekran geç geliyorsa geliştirici seçeneklerinden animasyonları kaparsin

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yazan oldu mu bilmiyorum ama otaya da düşmüş rom :D

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
rom 4.1.1 e göre çok daha stabil ve ram dostuymuş.

deneyeceğiz bakalımm :)

uzman47

uzman47

Üye
Eger oluyorsa onu kullanmak gerekir bence adam bunu veriyorsa bir bildigi vardir niye direk boeffla vermiyor ?

Galaxypower

Üye
s4 ün lolipop güncelemesi gibi bildirim paneli falan

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
dostum neden arter kernel ile veriyor çünkü rom back to noot based yani arter97 kişinin yaptığı bir port. doğal olarakda onun kernelini kullanıyor. kernel yüklemek kişinin isteğine kalmış

• Beğen
Tepkiler: uzman47 ve nediyelimyani
stuxnet

stuxnet

Üye
ya kardeş onun bunun paylaştığı boeffla ayari yapıyorsunuz sonra rom kasiyor diyorsunuz.

ordaki kavramların yarisini bilmiyorsunuz.

ikincil sunucu, ön plandaki uygulamalar ve görünür uygulamalar ne anlama geliyor bir fikrin varmı ?

ben 7.6 yi sade kullandım çok güzeldi

Fikirden öte kendi yaptığım ayarlarım var kendini herkesten üstün görmeyi bırakta şunu unutma kimse annesinin karnında öğrenip çıkmıyo bizde dene yanıl yöntemiyle öğrendik ikincil sunucu dediğin uygulamarın kullanıcı tarafından izin verilmesiyle çalışan uygulamalardır. Ön plan dediğinde görsellik olarak çalışan launch tarzına denir. Ayrıca rom kasmıyor tam tersi gereksiz herşeyi kısıtlayarak gerek sarj gerek pil ömrünü uzatmamızı sağlıyor onuda geçtim kasma sorununa %100 çare oluyor umarım söylediklerimi yanlış anlamamışsındır ben buraya kayıt olduğumda rom nedir bilmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: ekremesiroglu ve skystar18

Galaxypower

Üye
arkadaşlar sadece orta tuşu son uygulamalar yapabilirmiyiz
stuxnet katılıyom sana aynı fikirdeyim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Fikirden öte kendi yaptığım ayarlarım var kendini herkesten üstün görmeyi bırakta şunu unutma kimse annesinin karnında öğrenip çıkmıyo bizde dene yanıl yöntemiyle öğrendik ikincil sunucu dediğin uygulamarın kullanıcı tarafından izin verilmesiyle çalışan uygulamalardır. Ön plan dediğinde görsellik olarak çalışan launch tarzına denir. Ayrıca rom kasmıyor tam tersi gereksiz herşeyi kısıtlayarak gerek sarj gerek pil ömrünü uzatmamızı sağlıyor onuda geçtim kasma sorununa %100 çare oluyor umarım söylediklerimi yanlış anlamamışsındır ben buraya kayıt olduğumda rom nedir bilmiyordum.
kendimi herkesten üstün gördüğüm falan yok.ayarlar işe yariyorsa dene.

bak dostum şu yazdıklarımı dikkatli okursan ne dediğimi gayet iyi anlarsın.

ilk olarak boeffla ayari ise yaramıyor demedim. sadece yapmaya gerek yok dedim.ha isteyen yapar isteyen yapmaz bu beni ilgilendiren bir şey değil.

biliyorsan kendine bilmiyorsanda kendine. buraya gelip benle aşalayici biçimde konuşma.

buraya kaç kişi yanlış bir şekilde boeffla ayari yaptı ve buraya bu ayarı yaptiktan sonra rom kasiyor v.b yorumlar yaptı. bak dikkat edersen ayar işe yaramıyor demedim.yalnizca prof birisi tarafından bilgilendirme yapılırsa daha sağlıklı olur.

Ayrıca benden daha bilgili olabilirsin bu gayet güzel bir şey sevin kendi adına

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: mhmzergn ve helppo
-Oruc

-Oruc

Üye
tus kilitliyken lollipopdaki gibi bildirimler görünüyormu kilit ekranında

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
onu ayarlrdan şimdi de açabiliyorsunuz.
misal facebook için facebooktayken hesap ayarlarından yapıyorsunuz ;)

baronsavas

baronsavas

Üye
kernel 7.6 link atarmısınız

Üst Alt