Arada kalmaya gerek yok cok net note 4 v4.2note4 .2 mi yoksa s5 lite v11 mi aralarında kaldım
Sıkıntı olacağını sanmıyorum full wipe data cache yap temiz bi kurulumla sağlam şekilde kullanabilirsin bende akşam denicemOta üzerinden güncelleyen var mı sıkıntı olurmu otadan yapsak yoksa sifirdan kurulum mu yapalım?
Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Bu konuda bende tereddütteyim denemek lazımarkadaşlar romun üzerinde olan arter kernelimi kullanalım yoksa boeafla ile birlikte aziz 04 verdiği ayarlarla birliktemi
Emin ol ayarsız boffle bi işe yaramaz denedim kaç defa 7.6'yıda..boeffla + hiçbir ayar yapma sade kullan
Arter 97 kernel kapali sarj oluyormu ?Bu konuda bende tereddütteyim denemek lazım
Emin ol ayarsız boffle bi işe yaramaz denedim kaç defa 7.6'yıda..
Kardeş asıl sen bilmiyorsun ben efextrime kullanıyorum suanda ayarları yapmadan önce ekran gelme süresi 3 sanıyeyı buluyordu onu yaptıktan sonra yarım saniyeye düştü tıklar tıklamaz acılıyor kesınlıkle ayarların etkısı buyuk !ya kardeş onun bunun paylaştığı boeffla ayari yapıyorsunuz sonra rom kasiyor diyorsunuz.
ordaki kavramların yarisini bilmiyorsunuz.
ikincil sunucu, ön plandaki uygulamalar ve görünür uygulamalar ne anlama geliyor bir fikrin varmı ?
ben 7.6 yi sade kullandım çok güzeldi