Musti190738
Üye
s3şimdi ben bu konuyla yakından uzaktan alakam yok s3 e mi rom geliyor s4 mü kafam bir milyon![]()
s3şimdi ben bu konuyla yakından uzaktan alakam yok s3 e mi rom geliyor s4 mü kafam bir milyon![]()
S4e lollipop geldi başka ülkenin romunu yükleyebilirsin garanti götürmez diye biliyorumşimdi ben bu konuyla yakından uzaktan alakam yok s3 e mi rom geliyor s4 mü kafam bir milyon![]()

telefonum s3 zaten garanti falan kalmadı kaç yıllıkS4e lollipop geldi başka ülkenin romunu yükleyebilirsin garanti götürmez diye biliyorum
Bu arada konu kalabalık herkes 4 gözle romu bekliuor galiba![]()
neyse tasarım olarak lollipop cm12 gibi mi olucak yoksa note 4 gibi mi bilginiz varmıNote 4 gibi android 4.4.4 olacak bazı uygulamamlar ve bildirim çubuğu lollipopa benzeyecek bundan sonra da android 5 romu gelecek diyorlar bakalımtelefonum s3 zaten garanti falan kalmadı kaç yıllıkneyse tasarım olarak lollipop cm12 gibi mi olucak yoksa note 4 gibi mi bilginiz varmı
hm note 4 te uygulamalar sayfası 5 satır ya cok kötüNote 4 gibi android 4.4.4 olacak bazı uygulamamlar ve bildirim çubuğu lollipopa benzeyecek bundan sonra da android 5 romu gelecek diyorlar bakalım
Romu yüklerken 4x5 ve 5x5 seçenekleri var 5x4 seçersen normale çevirebilirsinhm note 4 te uygulamalar sayfası 5 satır ya cok kötü
hiç denememiştim note 4 dü zaten bu bilgi iyi oldu inş. yeni gelicek konustugunuz rom dada olur bu seçenekler falanRomu yüklerken 4x5 ve 5x5 seçenekleri var 5x4 seçersen normale çevirebilirsin
bu gece 5 temi geliyor alarmı kuriyim namazda klarım o arada
(THUG LİFE)
S4e lollipop geldi başka ülkenin romunu yükleyebilirsin garanti götürmez diye biliyorum
Bu arada konu kalabalık herkes 4 gözle romu bekliuor galiba![]()
Saati 5.30 kurun yatın arkadaşın dediği gibi rom belki yüklenir belki yüklemez namazda kılmış oluruzhiç denememiştim note 4 dü zaten bu bilgi iyi oldu inş. yeni gelicek konustugunuz rom dada olur bu seçenekler falanbu gece 5 temi geliyor alarmı kuriyim namazda klarım o arada
(THUG LİFE)
![]()
Saati 5.30 kurun yatın arkadaşın dediği gibi rom belki yüklenir belki yüklemez namazda kılmış oluruz![]()

yüklerke seçiyorsun orda note4 galeri diye ama seçmeyimiunuttun acabaRomu varsayılan ayarlar ile yükledim, galeri uygulaması yok. Sizde durum nasıl?
Evet seçmemiştim, varsayılan ayarlar ile yüklemiştim. Tekrar yükleyip note4 galeri çentiğini işaretleyim.yüklerke seçiyorsun orda note4 galeri diye ama seçmeyimiunuttun acaba