Bende goremedim bulan link koysa olur muGece 4 de yayinlanacak diye facebooktan etkinlik yapmış ama yayınlanmamış daha sanırım yoksa ben mi yanlis bilgiye sahibim
beyler v4.2 ne zaman gelir bilgisi olan varmı
xda da da yok hala v4.2facebooktaki bilgiye gore coktan gelmis olması gerek
AYNEN YOKxda da da yok hala v4.2
Blekotadan mesaj var dün gece 6 kere denemiş yükleyememiş bu gece tekrar deneyecekmiş.
Blekotanın mesajı:
Dün 4.2 serbest vermedi için ben çok üzgünüm, ama upload hızı o kadar korkunç oldu. Ben ROM yüklemek için yaklaşık 6 kere denedim ama hep başarısız oldu ve ben 05:00 de yatağa gitti ve .maybe benim ISS bağlantısı ile bazı sorunları var 08:00 de uyanır. Ben bu gece tekrar yüklemek için çalışacağım
) normal upload sıtelerıne yuklese keske Mega gıbıNe olduğunu anlasak yetertranslate e forr) normal upload sıtelerıne yuklese keske Mega gıbı
Ne olduğunu anlasak yeter
Bişey demedim zaten sen yanlış anlamışsın 3-5 ne anlasak yeterbir sey demedim burak sakin yav sadece saka yapmak istedim
Bu kadar bekletti ama bakalım bu gece yüklenecek miUlan reyiz bari bu saate kadar bekletmeseydin
UMUDUM YOK yüklemez benceBişey demedim zaten sen yanlış anlamışsın 3-5 ne anlasak yeter
Bu kadar bekletti ama bakalım bu gece yüklenecek mi
s4 için lollipop güncellemesi bekleyenlerden olduk
ama bence bu gğüncelleme efsane olacak gibi me geliyo düşünsene note4 romunun üstüne lollipop modlarışimdi ben bu konuyla yakından uzaktan alakam yok s3 e mi rom geliyor s4 mü kafam bir milyonUMUDUM YOK yüklemez bences4 için lollipop güncellemesi bekleyenlerden olduk
ama bence bu gğüncelleme efsane olacak gibi me geliyo düşünsene note4 romunun üstüne lollipop modları