Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Su deneme surumunu kuran oldumu aranızda ?

ekremesiroglu

Üye
Deneme sürümünü dun kurdum sadece gorsellik degismis pek bi fark goremedim

hhararli

hhararli

Üye
Gece 4 de yayinlanacak diye facebooktan etkinlik yapmış ama yayınlanmamış daha sanırım yoksa ben mi yanlis bilgiye sahibim

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
facedeb bende godum ota üzerinden vermicek sanırım

Musti190738

Musti190738

Üye
beyler v4.2 ne zaman gelir bilgisi olan varmı

hhararli

hhararli

Üye
dalga geçior bu adam bizle varya :D

sat s3 al

sat s3 al

Üye
SUPER LİTE ROM DENEYEN VARMI

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Blekotadan mesaj var dün gece 6 kere denemiş yükleyememiş bu gece tekrar deneyecekmiş.
Blekotanın mesajı:
Dün 4.2 serbest vermedi için ben çok üzgünüm, ama upload hızı o kadar korkunç oldu. Ben ROM yüklemek için yaklaşık 6 kere denedim ama hep başarısız oldu ve ben 05:00 de yatağa gitti ve .maybe benim ISS bağlantısı ile bazı sorunları var 08:00 de uyanır. Ben bu gece tekrar yüklemek için çalışacağım

• Beğen
Tepkiler: uzman47
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Blekotadan mesaj var dün gece 6 kere denemiş yükleyememiş bu gece tekrar deneyecekmiş.
Blekotanın mesajı:
Dün 4.2 serbest vermedi için ben çok üzgünüm, ama upload hızı o kadar korkunç oldu. Ben ROM yüklemek için yaklaşık 6 kere denedim ama hep başarısız oldu ve ben 05:00 de yatağa gitti ve .maybe benim ISS bağlantısı ile bazı sorunları var 08:00 de uyanır. Ben bu gece tekrar yüklemek için çalışacağım

translate e forr :)) normal upload sıtelerıne yuklese keske Mega gıbı

hhararli

hhararli

Üye
Ulan reyiz bari bu saate kadar bekletmeseydin

hhararli

hhararli

Üye
Bişey demedim zaten sen yanlış anlamışsın 3-5 ne anlasak yeter ;)

Bu kadar bekletti ama bakalım bu gece yüklenecek mi
UMUDUM YOK yüklemez bence :D s4 için lollipop güncellemesi bekleyenlerden olduk :D ama bence bu gğüncelleme efsane olacak gibi me geliyo düşünsene note4 romunun üstüne lollipop modları

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Gelsin artik yaaa

skystar18

skystar18

Üye
UMUDUM YOK yüklemez bence :D s4 için lollipop güncellemesi bekleyenlerden olduk :D ama bence bu gğüncelleme efsane olacak gibi me geliyo düşünsene note4 romunun üstüne lollipop modları
şimdi ben bu konuyla yakından uzaktan alakam yok s3 e mi rom geliyor s4 mü kafam bir milyon :bann:

Üst Alt