Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

hhararli

hhararli

Üye
@burak1553 güncellemeden haber yok mu

shankss

Üye
Arkadaşlar romu bugün kurdum. Ram 630 710 arası gidip geliyor.. orta tuşa uzun başınca son uygulama kısmı geç geliyor.. bir de boffla configi kurayım mi ne faydası dokunur tele
Yardımcı olabilecek arkadaşlar?

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Beyler su home tusunun solundaki tusa oyum oynarken cok basiyorum kapaniyor oyun durmadan Su tusun görevini degistirmem lazim nasil yapivam

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Beyler su home tusunun solundaki tusa oyum oynarken cok basiyorum kapaniyor oyun durmadan Su tusun görevini degistirmem lazim nasil yapivam
romu kurarken aroma da secenek var note 4 key layout yazıyo unu isaretlemezsen normal s3 gibi oluyo kuruluylen de flashlayacagın dosya xda da var

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
flasliyacagim dosyadan bahsetmistim

shankss

Üye
Bu romu kullaniyorm 2 gundur. normal porgramda iken orta tusa bastigimda touchwiz gec geliyor ve yeniden yukleniyor.. yardimci olabilecek var mi
Boeffla config ayarlarini nasil yapiyorduk yardimmm

ciwano0114

Üye
BLEKOTA bu rom u eksiksiz hale getirmek son halini vermek için Super Lite rom test sürümünü bizlerle paylaştı. .
Eksiklerini geri bildirim olarak Blekota ya iletip stabil son sürümün çıkmasını sağlayacağız. . .

Test sürümü denemek isteyenler için buyrun indirme linki ;

Wifi sorunum olduğundan deneme şansım yok şu an.
Ekran görüntüleri ve yorumlarınızı bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: uzman47, nediyelimyani ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
BLEKOTA bu rom u eksiksiz hale getirmek son halini vermek için Super Lite rom test sürümünü bizlerle paylaştı. .
Eksiklerini geri bildirim olarak Blekota ya iletip stabil son sürümün çıkmasını sağlayacağız. . .

Test sürümü denemek isteyenler için buyrun indirme linki ;

Wifi sorunum olduğundan deneme şansım yok şu an.
Ekran görüntüleri ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Teşekkürler fark nedir yazmışmı

uzman47

uzman47

Üye
Heralde v5 olarak cikacak stabil rom.

heni

Üye
blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende? acil yardım...
blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende?
blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
blekota note 4.1 rom wifi kimlik denetimi hatasını alıyorum ama sanki bir bende oluyor kimse bu konuya değinmiyor aynı romu yüklüyorsak neden wifi çalışmıyor bende? acil yardım...
Bağlanıyor yazıp bağlanmıyorsa bunu yükleyin:

heni

Üye
burak allah razı olsun senden kardeşim çıldırma aşamasındaydım ama verdiğin link işe yaradı çok teşekkür ederim bide bişey soracam müsadenle görüntülü konuşma varmı yoksa odamı bende arızalı çünkü görüntülü aradığımda normal arama yapıyor ondanda ses ve görüntü çıkmıyor :S

Üst Alt