burak1553
Üye
Strock kernel yükle kamerayı açıp 1 resim çek sonra boeffla kernel yükle düzelirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera baslatmiyor. Kernelide yenisini yukledim yine sorun devam ediyor.
Strock kernel yükle kamerayı açıp 1 resim çek sonra boeffla kernel yükle düzelirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera baslatmiyor. Kernelide yenisini yukledim yine sorun devam ediyor.
Sıkıldım artık. Güncelleme gelse bile bir degisiklik yok. . Xperia z serisi düşünüyorum. Uygun zamanda uygun fiyatablekotadan bu aralar haber yok acaba geliştirmeyi bıraktımı ne yaptı![]()

düşüncelerimiz aynı yöndeSıkıldım artık. Güncelleme gelse bile bir degisiklik yok. . Xperia z serisi düşünüyorum. Uygun zamanda uygun fiyata![]()

Stock kerneli yukledim telefon hic acilmadi tekrar boeffla kernel 7.5 yukledim telefon acildi. Acilmaz diye korktum.Strock kernel yükle kamerayı açıp 1 resim çek sonra boeffla kernel yükle düzelir
Aziz04 romunu ben kullanmadım ama arada tabiki fark vardır bu rom aziz04 romu yaptıktan sonra 3 güncelleme verdi ve şuan sadece görüntülü görüşme ve akıllı duraklatma akıllı kaydırma gibi özellikler çalışmıyorellerinize sağlık. ben aziz arkadaşın ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v-2.0 olanı kurmuştum, bu room la arasında fark varmı.
bu roma uygun strock kernel yükleyinS
Stock kerneli yukledim telefon hic acilmadi tekrar boeffla kernel 7.5 yukledim telefon acildi. Acilmaz diye korktum.
Acaba stock kerneli yuklesem sonra telefon acilmiyorken tekrar bloekata note 4 rom unu yuklesem telefon acilirmi.
Xperia z serisi de güzel ancak çekirdek gücü olarak fazla iyi değil 64 bit desteklemiyorSıkıldım artık. Güncelleme gelse bile bir degisiklik yok. . Xperia z serisi düşünüyorum. Uygun zamanda uygun fiyata![]()
S3 orijinal klavyesi android 4.3 re vardı 4.4.x romlarla uyum sağlamayabilir ama xda da belki bulabilirsinizS3 orjinal klavyeyi geri nasıl yükleri. . Yada nasıl bulabiliriz?
Sorun çıkmaz ama philz mıdun hem kullanımı kolay hemde eski rom dosyalarını megawipe yapmadan temizleyebiliyorsunuzBende Clockwork Recovery var.Philz Touch yüklemesem bunu kullanarak rom atsam sorun cıkar mı ?
4.4.2 klavyede bunun gibiydi hatırladığım kadarıyla pano onda çalışıyordu buna uyum sağlarsa o klavyeyide yükleyebilirsinizYapıştır panosu olsa bu klavyede güzel ama malesef calismiyor
Tmm konuya alternatif link ekledimTesekkurler.Bu arada Mega download linki calısmıyor bilginize.
Teşekkürler nerde bulabilirim
Bu roma ait stock kernel linki gosterebilirmisiniz tesekkurler.
Güncellemeleri kesmedi yanlış bilgi veryelimkim ne derse desin valla rom güzel ama güncelleme desteğini kesti