Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Kamera baslatmiyor. Kernelide yenisini yukledim yine sorun devam ediyor.
Strock kernel yükle kamerayı açıp 1 resim çek sonra boeffla kernel yükle düzelir

hhararli

hhararli

Üye
blekotadan bu aralar haber yok acaba geliştirmeyi bıraktımı ne yaptı :D

ciwano0114

Üye
blekotadan bu aralar haber yok acaba geliştirmeyi bıraktımı ne yaptı :D
Sıkıldım artık. Güncelleme gelse bile bir degisiklik yok. . Xperia z serisi düşünüyorum. Uygun zamanda uygun fiyata :)

• Beğen
Tepkiler: hhararli

serikli123

Üye
S
Strock kernel yükle kamerayı açıp 1 resim çek sonra boeffla kernel yükle düzelir
Stock kerneli yukledim telefon hic acilmadi tekrar boeffla kernel 7.5 yukledim telefon acildi. Acilmaz diye korktum.

Acaba stock kerneli yuklesem sonra telefon acilmiyorken tekrar bloekata note 4 rom unu yuklesem telefon acilirmi.

oflubulut

Üye
ellerinize sağlık. ben aziz arkadaşın ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v-2.0 olanı kurmuştum, bu room la arasında fark varmı.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ellerinize sağlık. ben aziz arkadaşın ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v-2.0 olanı kurmuştum, bu room la arasında fark varmı.
Aziz04 romunu ben kullanmadım ama arada tabiki fark vardır bu rom aziz04 romu yaptıktan sonra 3 güncelleme verdi ve şuan sadece görüntülü görüşme ve akıllı duraklatma akıllı kaydırma gibi özellikler çalışmıyor
S

Stock kerneli yukledim telefon hic acilmadi tekrar boeffla kernel 7.5 yukledim telefon acildi. Acilmaz diye korktum.

Acaba stock kerneli yuklesem sonra telefon acilmiyorken tekrar bloekata note 4 rom unu yuklesem telefon acilirmi.
bu roma uygun strock kernel yükleyin

• Beğen
Tepkiler: serikli123
KAAN METE

KAAN METE

Üye
S3 orjinal klavyeyi geri nasıl yükleri. . Yada nasıl bulabiliriz?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıldım artık. Güncelleme gelse bile bir degisiklik yok. . Xperia z serisi düşünüyorum. Uygun zamanda uygun fiyata :)
Xperia z serisi de güzel ancak çekirdek gücü olarak fazla iyi değil 64 bit desteklemiyor
Bence asus zenfone 2 veya meizu mx 4 ve mx 4 pro düşünebilirdim
S3 orjinal klavyeyi geri nasıl yükleri. . Yada nasıl bulabiliriz?
S3 orijinal klavyesi android 4.3 re vardı 4.4.x romlarla uyum sağlamayabilir ama xda da belki bulabilirsiniz

Tyrann

Tyrann

Üye
Bende Clockwork Recovery var.Philz Touch yüklemesem bunu kullanarak rom atsam sorun cıkar mı ?

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Yapıştır panosu olsa bu klavyede güzel ama malesef calismiyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bende Clockwork Recovery var.Philz Touch yüklemesem bunu kullanarak rom atsam sorun cıkar mı ?
Sorun çıkmaz ama philz mıdun hem kullanımı kolay hemde eski rom dosyalarını megawipe yapmadan temizleyebiliyorsunuz

Tyrann

Tyrann

Üye
Tesekkurler.Bu arada Mega download linki calısmıyor bilginize.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yapıştır panosu olsa bu klavyede güzel ama malesef calismiyor
4.4.2 klavyede bunun gibiydi hatırladığım kadarıyla pano onda çalışıyordu buna uyum sağlarsa o klavyeyide yükleyebilirsiniz

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Teşekkürler nerde bulabilirim

serikli123

Üye
Bu roma ait stock kernel linki gosterebilirmisiniz tesekkurler.

hhararli

hhararli

Üye
kim ne derse desin valla rom güzel ama güncelleme desteğini kesti

Galaxypower

Üye
rom mu kurdum süper şarj dalan şarj böyleyse çok iyi ama indirme hızı biraz düşük fix falan varmı buna hızlandırıcı

Üst Alt