Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

ekremesiroglu

Üye
s5 v11 de görüşme esnasındaki ses kaydı olayını düzeltmişler. v 3.1 de sorun devam ediyor. kayıt tuşuna basıyorsun kayıt ediyor ancak sen tekrar dur düğmesine basmazsan görüşme bitse bile kayıt devam ediyor. bu romdaki en büyük sıkıntım bu

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Arkadaşlar Cm12 Android 5'i kullanmaktayım. Bu roma tekrar dönmek istiyorum. Recovery Mode üzerinden, Wipe Data/Factory Reset , Wipe Cache Partition ve Wipe Dalvik Cache yapıp zip olarak yüklemem yeterli midir, yoksa farklı bi işlem yapacak mıyım? Symbian'da sürümü downgrade yapınca telefon çöküyordu, Androidde de aynı mı bilmiyorum, bu yüzden soruyorum.

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşlar Cm12 Android 5'i kullanmaktayım. Bu roma tekrar dönmek istiyorum. Recovery Mode üzerinden, Wipe Data/Factory Reset , Wipe Cache Partition ve Wipe Dalvik Cache yapıp zip olarak yüklemem yeterli midir, yoksa farklı bi işlem yapacak mıyım? Symbian'da sürümü downgrade yapınca telefon çöküyordu, Androidde de aynı mı bilmiyorum, bu yüzden soruyorum.
Yeterli,baska bisey yapmana gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Ulysseus
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar taskmanager kısmında hani ram falan sırayla gidiyor ya, o halde kullanmak için elinde zip olan var mı?
varsa mega dan paylaşırsa süper olur.
teşekkürler :)

hhararli

hhararli

Üye
nasıl yani

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
basılı tutunca kayıt yeri, ram falan diye geliyordu ya, bu romdada öyle yapabilir miyiz?
ram temizlemesi yapmak için yani.

hhararli

hhararli

Üye
xda da blekotanın sayfasında vardı zip dosyası

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
oraya üye değilim ki.
sadece burdan takip ediyorum :)

hhararli

hhararli

Üye
üye olmadan da indirebilirsin

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bakayım o zaman.
bulurum inşallah.
saolasın.

• Beğen
Tepkiler: hhararli
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
valla aradım bulamadım.
task manager yazdım, bi dünya bişey geldi.
ara tara çıkmadı.
böyle devam :D

serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
çok teşekkür ederim :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Elimde bi s3 varda oylesine aldim cok kasiyo be yani once ios kullaniyodum mecburoyetten aldm :) 90mb bosta ram kaliyomus ondan cok kasiyo onereceginiz hem guzel hemde performans rom var mi stabil olcak suan 4.3 stok surum yuklu

Üst Alt