burak1553
Üye
Beğenmiyorsan çıkış orda zorla tutmuyoruz senikeşke bilmediğim şeyler söylesensabahtan beri boşa mesaj sayısı kasıyorsun.
Beğenmiyorsan çıkış orda zorla tutmuyoruz senikeşke bilmediğim şeyler söylesensabahtan beri boşa mesaj sayısı kasıyorsun.
gereksiz bişey senin aradığın özellik ihtiyacım olmadığı için bakmadım yoksada problem değilkamerayı sesle kontrol edebiliyor musun ? ayarları nerede ben mi bulamadım acaba
gereksiz bişey senin aradığın özellik ihtiyacım olmadığı için bakmadım yoksada problem değilkamerayı sesle kontrol edebiliyor musun ? ayarları nerede ben mi bulamadım acaba
Romdan kaynaklanıyor olabilirArkadaslar s3 e hd kablosu ve adaptoru almistim teli ilk aldigimda stock rom vardi cihaz orjinaldi ve lcd tv ye goruntu aktamamistim
kulabuzdakinin anini yapmama ragrem bi ihtimal baglanti seti sorunludur diye dusundum
ve saticidan degistirdim ama yine goruntu alamadim yapmaya calistigim sey basit biseydi c6 01 de takar takmaz goruntu otomatik geliyordu s3 te bu ozellik var diye biliyorum fakat bunu tv ye kablolu olarak baglamanin puff noktasi varmi su an telde blekota note.4.lite.v3.1 yuklu beofle karnel var
yardimci olarak arkadaslar lara simdiden tesekkur ederim
Android 5 romu yükleyerek geçerssinAndroid 4den 5e nasıl geçe bilirim?
Konusu var ordan bak diyorum neresini anlamadın?Bi şey anlamadım yaa
harikaymış kardeş bu rom damı aldın bu sonucuZzmoove battery plus ile 2 gün şarj süresi almış birisi, deniyim bakalım fark edecek mi.
Ben şimdi deniyorum, bu rom un konusuna yazmış bu ayarla 2 gün gittiğini . Test bitince haber veririm.harikaymış kardeş bu rom damı aldın bu sonucu
Xda da v4 haberleri var diyecektim ki haberi sen vermişsin.beyler blekota v4 üzerinde çalışmalara başlamış
V4 - Aroma edition - WORK IN PROGRESS
- A new base (back-to-n00t v8)
- AllShare and Screen Mirroring fixed
- Reverted Note 4 key layout
şimdilik bunlar var eminim gerisi gelecektir

Daha da türkçeleştirirsekXda da v4 haberleri var diyecektim ki haberi sen vermişsin.
:-)
Artık finali verseler iyi olur
Lolipop için hazırlığa başlasınlar
Türkçeye çevirelim
V4 - Aroma baskı - DEVAM İŞ
- Yeni bir baz (back-to-n00t v8)
- AllShare ve Ekran sabit Aynalama
- Geri Aldı Not 4 tuş düzeni
:Genel olarak arayüzde fark edilir bir değişim bekliyormuyuzDaha da türkçeleştirirsek:
- Yeni çıkan back to n00t v8 baz alınacak
-Allshare ve screen mirroring çalışacak
- Tuş işlevleri note 4 teki gibi olacak
?Hayır android sürümü değişmeden arayüz değişiklik olmazGenel olarak arayüzde fark edilir bir değişim bekliyormuyuz?
Şimdilik kayda değer bir değişiklik yok bu ayarla (zzmoove battery plus). Zamanla daha iyi olabilir.Ben şimdi deniyorum, bu rom un konusuna yazmış bu ayarla 2 gün gittiğini . Test bitince haber veririm.