Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
dosyalarım,indirilenler,galeri,ses kaydedici md4ten aldım.

bildirim çubuğu ise xdada blekota note 4un sayfasında paylaşılmıştı.

son 3-4 sayfada. kullanıcı adida vhoyn du heralde iki link var ikisinide indir flashla wipe data cache reboot

blues61

Üye
Hocam bu romu blekota note4 lite rom ile kıyaslarsak hangisi daha iyi çıkar?
Hocam bu romu blekota note4 lite rom ile kıyaslarsak hangisi daha iyi çıkar?

kardeşim öncelikle cok tesekkur ederim dediklerini aynen yaptım md4ten alintilar yaparak xdaya da baktım dediğin gbi buldum yalnız iki linkte ölü kardeşim silinmis dosya
sende dosyasi vardır kardeşim bna bir sekilde yollarsan veya zahmet olmazsa megaya upload edersen çok sevinirm kardeşim

onur kardeşim sanırım buldum boyutu 255 mb olan değil mi ?

arkadaşlar ben telefon bataryasını buzdolabına koydum daha iyi verim alabilmek için daha sonra ise tekrar telefona kullandığımda 2 gündür telefon kilit ekranında iken bi baktım kapanmış tepki vermiyor acaba sebebi nedir

uzman47

Üye
Biraz ısıt ondandır.

bu note rom'u hiç bu kadar kötü halde görmedim. 1. versiondan beri severek kullanırdım ama bu son 4.2 version canımı sıkmaya başladı. kasılmalar, hatalar ve şarjı hızlı bitirmeler vs vs. v3 daha stabil ve sorunsuz. yeni güncellemelerde düzelir inşallah

uzman47

Üye
Su note2 ye 5.0.1 gelseydi portlanacak rom cok stabil olurdu.beklicez bunun icin care yok

ortak42

Üye
arkadaşlar video çekmeye basınca "KAYIT BAŞARISIZ" hatası alıyorum fikriniz nedir ?

o zaman tel gelince öyle yaparız stock rom kullanamam alışltık daha note 4'e kütük gibi gelir o bana
sağolasın teşekkür ederim
kardeşi romu kurarken wipe yapma cwm den sadece factory reset kısmında clean new rom varsa onu yapman yeter yoksa sadece factory reset yap wipe yapınca ı meın gene gder demedı deme bnm de agzım yandı ımeı den

ortak42

Üye
ARKADAŞLAR NOTE 2 YE LOLİPOP GELMEYECEKMİŞ ŞANSIMIZA KÜSELİM..BLEKOTA BAŞKA LOLİPOPU KULLANAMAZ MI?

yav adamlar açıkladı, mayıs sonu gelecek diye.
kaç kere de link paylaşıldı
hem lollipop gelmeyecekse adam niye lollipop a geçiş yapıyor?

Kesin degil ama gelmeyecegi,calisma yok demisler,

mhmzergn

Üye

note 2 ye lolipop yok beyler

Tepkiler: nediyelimyani
bende şimdi okudum.
ulen alacam iphone 2g, yapacam jb,
mis ibi kullanacam.
bu ne harbiden yaaa?
2gb ram var ve yazılım desteği yok...

ortak42

Üye
arkadaşlar ram ve işlemciyi bahane ettiklerine bakmayın s3 bile lolipopu rahatlıkla kaldırır..ama amaç yeni telefon aldırmak..

Tepkiler: nediyelimyani ve Tyrann
almayacam anasını satiyim
blekota kaça kadar götürürse yükleyecem.
belki bi umut, bi lollipop devşirmesi yapabilir

Tepkiler: hhararli
romda ram 670 den aşağı inmiyo.