Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
Arkadaşlar 7 saat beklemede 2 saat ekran alıyorum orjinal kernelde çok az bu sayılar ne yapayım ?

Butun s3 lerde olab bir sey bu fakat ayarlar paylasmistim orada cpu yu biraz dusurup kullanirsan mesela 1100 ayarlarda sen 400 600 kullanirsan performans duser ama pil daha xok gide

Odin moda gir ve twrp recovery yukle oradan yeni bir rom yukle ama once wipeleri yap sonra tekrar rom yukle

arkadaşlar ram kullanımı falan nasıl kasılmalar var mı qs romundayım değer mi ?

ortak42

Üye
arkadaşlar ram kullanımı falan nasıl kasılmalar var mı qs romundayım değer mi ?
qs bende 1 ay sonra kasmaya başladı kernel attım yapmadığım kalmadı ama düzeltemedim.. 4.2 ise hem görünüm olsun hem performans olsun qs den çok daha iyi tek eksisi şarj..

qs bende 1 ay sonra kasmaya başladı kernel attım yapmadığım kalmadı ama düzeltemedim.. 4.2 ise hem görünüm olsun hem performans olsun qs den çok daha iyi tek eksisi şarj..
benim bataryada sıkıntı var heralde qs romunda bile çabuk bitiyo bu romu yükliyim ben

ortak42

Üye
arkadaşlar bi arkadaşımın telefon klon imei sorgulatınca eski bir samsung çıkıyor şuan 4.1.2 başka ülkenin romu..ona stock 4.3 tr romu atsam imei uçar mı bide onunla uğraşmak istemem..eğer uçmazsa 4.3 atıp s5 tema atacam..ben zaten note 4 romdayım

ortak42

Üye
benim bataryada sıkıntı var heralde qs romunda bile çabuk bitiyo bu romu yükliyim ben
benimde şarjım az gidiyor batarya sıkıntılı heralde.. qs de 3.30 saat ekran alırdım ama beklemede gitmezdi bloffla kernelde ama bunda 5 saat beklemede %15 yemiş..
"ACİLLL"
arkadaşlar bi arkadaşımın telefon klon imei sorgulatınca eski bir samsung çıkıyor şuan 4.1.2 başka ülkenin romu..ona stock 4.3 tr romu atsam imei uçar mı bide onunla uğraşmak istemem..eğer uçmazsa 4.3 atıp s5 tema atacam..ben zaten note 4 romdayım

ortak42

Üye
"ACİLLL"bu 3 oldu ama çocuk isteyip duruyor mazur görün

hızlı bağlan a basamıyorum nedeni nedir acaba ?

uzman47

Üye
Telefon rootlu degilse root atip efs yedegini alman lazim yoksa null (0049)olur.