KubilayBzk
Üye
Arkadaşlar 7 saat beklemede 2 saat ekran alıyorum orjinal kernelde çok az bu sayılar ne yapayım ?
beyler stock kernelde ram düşürmek mümkünmü
Stock kernel var amaButun s3 lerde olab bir sey bu fakat ayarlar paylasmistim orada cpu yu biraz dusurup kullanirsan mesela 1100 ayarlarda sen 400 600 kullanirsan performans duser ama pil daha xok gide
arkadaşlar 4.2 gelen güncellemeyi yükleyecektim, bu zamana kadar hiç böyle sıkıntı yaşamamıştım wipeleri yaptım megawipe yaptım 4.2 romü yükledim telefon açıldı kurulum ekranında dondu yeniden açılmaya çalışıyor açılmıyor samsung yazısı gidip gidip geliyor ve telefon recovery moda geçmiyor, ara sıra açılıyor anında tekrar restart atıyor. Telefon recovery moda geçmiyor ne yapmam gerkeiyor şu anda yardımcı olurmusunuz?
qs bende 1 ay sonra kasmaya başladı kernel attım yapmadığım kalmadı ama düzeltemedim.. 4.2 ise hem görünüm olsun hem performans olsun qs den çok daha iyi tek eksisi şarj..arkadaşlar ram kullanımı falan nasıl kasılmalar var mı qs romundayım değer mi ?
benim bataryada sıkıntı var heralde qs romunda bile çabuk bitiyo bu romu yükliyim benqs bende 1 ay sonra kasmaya başladı kernel attım yapmadığım kalmadı ama düzeltemedim.. 4.2 ise hem görünüm olsun hem performans olsun qs den çok daha iyi tek eksisi şarj..
Kardeşim o sorun bendede varClash of clans ta telefonun alt tarafi asiri isiniyor ve sarji yiyor neden ?
benimde şarjım az gidiyor batarya sıkıntılı heralde.. qs de 3.30 saat ekran alırdım ama beklemede gitmezdi bloffla kernelde ama bunda 5 saat beklemede %15 yemiş..benim bataryada sıkıntı var heralde qs romunda bile çabuk bitiyo bu romu yükliyim ben
Alev :dKardeşim o sorun bendede var4.3 dede oluyordu zaten
Clashta fena ısınıyor neden ?Kardeşim o sorun bendede var4.3 dede oluyordu zaten
Valla benim de cpu sicakligi 52 yi goruyorClashta fena ısınıyor neden ?
Kardeş sen imei den anlıyorsun yukarı mesajdaki yazıma bir bakarmısın?
hızlı bağlan a basamıyorum nedeni nedir acaba ?
Bildirim panelinde quick connect i aktif ettin mi?
hızlı bağlan a basamıyorum nedeni nedir acaba ?
Telefon rootlu degilse root atip efs yedegini alman lazim yoksa null (0049)olur."ACİLLL"bu 3 oldu ama çocuk isteyip duruyor mazur görün
arkadaşlar bi arkadaşımın telefon klon imei sorgulatınca eski bir samsung çıkıyor şuan 4.1.2 başka ülkenin romu..ona stock 4.3 tr romu atsam imei uçar mı bide onunla uğraşmak istemem..eğer uçmazsa 4.3 atıp s5 tema atacam..ben zaten note 4 romdayım
telefonu rootlu 4.1.2 efs yedeği nasıl alınıp geri yüklenecek? imei sini sorguluyom eski samsung çıkıyor.Telefon rootlu degilse root atip efs yedegini alman lazim yoksa null (0049)olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?