Galaxypower
Üye
Yeni surum geldi zatenyeni sürüm gelecekmi
Bu rom icin var kernel indirmelisinbu rom için uygun boefla ayari paylasan yok mu arkadaşlar ?
Yeni surum geldi zaten
Bu rom icin var kernel indirmelisin
Anlatım ve kerneller burada 4.4.4 indiriceksınız efendımhani nerde kardeşim hangisi ?
Usta klavyeyi nasıl degistirecem? Noktalama işaretleri falan var bide en sağdaki i ye basılı tutunca ekran yetmiyor o nedenle...
fena oldu ya baya ugrastim ordan buldan buldum dosyalarla
bunlari md4ten aldim
muzik calar ve video yu bilmedigim bir nedenle alamiyorum durduruldu hatasi verdi baya ugrasmama ragmen.
bunu bilmeden bir sekilde yaptim hangi dosyaylada yaptigimi bilmiyorum ama gayet hizli multitasking performansi.
Kurulumda lolipop sistem ui yokTamam bu lolipop sistem ui istemiyorsan wipe yapmadan tekrar romu flashla kurarken lolipop sistem ui secenegini secme
Iyi baktin mi aromada lolipop like sistem UI yok mu?Kurulumda lolipop sistem ui yok
Yardımcı olacak bi Allah'ınkulu yokmu??Arkadaşlar benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız minnettar kalacağım birincisi blekota s5 ile blekota note 4 arasında gidip gelirken imei null oldu eski efs yedeklerim vardı bunları bir türlü yükleyemedim nasıl yükleyeceğimi bir türlü bulamadım neyse boefella kerneli yükleyince imei geldi ama şimdi kafamda şu soru var boefella olmadan artık bu telefonu kullanamayacağımmı?
ikinci sorum şimdi şu blekota note 4 v4.2 yi kurdum gayet güzel ama titanium backupla yedeğini aldığım kullanıcı uygulamalarının bir kaçını yüklüyorum sadece uygulamaları geri yükle desem bile gayet güzel kuruyor herhangi bir sorun gözükmüyor ama telefonu yeniden başlatınca pin kilidini girdikten sonra yaklaşık 15 dakika takılıyor yaklaşık 10 defa romu kaldırıp megawipe yapıp tekrar kurdumhep aynı hüsran...
Ben full wipe yapip kuruyorm hicbir sikinti yasamiyorm..Yardımcı olacak bi Allah'ınkulu yokmu??
Telefonun klon imei degilse sorun olmaz.yani imei kolay kolay ucmaz.kardes titanium backup ta sorun oluyorsa ordan yukleme uygulamalarin googleye yedekleniyor google playdan indir.Yardımcı olacak bi Allah'ınkulu yokmu??
Yani.. ben 5 6 defadir rom kuruyorm hic yedegini almadm full wipe yapip kurdum google playden de uygulamalarimi indirdim sikinti olmadi hic..Telefonun klon imei degilse sorun olmaz.yani imei kolay kolay ucmaz.kardes titanium backup ta sorun oluyorsa ordan yukleme uygulamalarin googleye yedekleniyor google playdan indir.
Stosk 4.3 odinle attigin zaman imei ucmaz rahat olyanıtlar için teşekkürler imei orjinal
yalnız işte bu iki romu yüklediğimdede aynı sorunu çıkarması boefella kernel atmadan düzelmemesi canımı sıktı ben orjinal 4,3 roma geri dönmek istersem kolaylıkla dönebilirmiyim imei sorunu çekermiyim o aklıma takılıyor
kullandığım programların çoğu crackli olduğu içingoogle playdan indirmeyi tercih edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?