Serhat1009
Üye
Görüntülü görüşme için 4.3 veya 4.2 yuklemen gerek benim için çok önemli değil istediğim bu bahsettiğim hatalardan kurtulmak. Yani bir çok romda alıyorum bu sorunlari sinir bozucu bir hal almaya başladı.aynı sorunu bende yaşadım ve görüntülü arama desteği yok bu romda, ondan değiştirmeye karar verdim...
Qs rom kullan 4.4.2 görüntülü görüşme çalışıyorGörüntülü görüşme için 4.3 veya 4.2 yuklemen gerek benim için çok önemli değil istediğim bu bahsettiğim hatalardan kurtulmak. Yani bir çok romda alıyorum bu sorunlari sinir bozucu bir hal almaya başladı.
Benim sorunuma bir çözümün var mı kardeşimQs rom kullan 4.4.2 görüntülü görüşme çalışıyor
Temiz kurulum yaptığın halde beğenmediysen başka rom yükleyebilirsin mesela 4.4.2 qs rom daha hızlı bu roma göreBenim sorunuma bir çözümün var mı kardeşim
Romu begendim gorsel acidan sarjida iyi begenmedigimi soylemiyorum. Sorunum internet durduruldu hatasi klavyenin bazi durumlarda gec gelmesi uygulamadan cikis yaptiktan sonra ana ekran bos kaliyor bir kac saniye sonra yerine geliyor. Bunlara cozum ariyorum kardeşimTemiz kurulum yaptığın halde beğenmediysen başka rom yükleyebilirsin mesela 4.4.2 qs rom daha hızlı bu roma göre
Ram 1 gb touchwiz çok ram yiyen bir arayüz yetmiyor samsunga romla alkalı değil bazı şeylerRomu begendim gorsel acidan sarjida iyi begenmedigimi soylemiyorum. Sorunum internet durduruldu hatasi klavyenin bazi durumlarda gec gelmesi uygulamadan cikis yaptiktan sonra ana ekran bos kaliyor bir kac saniye sonra yerine geliyor. Bunlara cozum ariyorum bir cok romda yasadim qs 4.4.2 kullandim fakat s5 romlarini
Anladim sagol en mantikli cozum telefonu degistirmek.Ram 1 gb touchwiz çok ram yiyen bir arayüz yetmiyor samsunga romla alkalı değil bazı şeyler
Üzerine 200-300 lira gibi bir şey koyarsan s4 g2 z2 filan alabilirsin heraldeAnladim sagol en mantikli cozum telefonu degistirmek.
Android kullanmak istemiyorum aslinda temmuz agustos gibi alabilirsem iphone dusunuyorum.Üzerine 200-300 lira gibi bir şey koyarsan s4 g2 z2 filan alabilirsin heralde
Bence kur 4.1 4.1.1 den daha stabil su anda benim cihaz ucuyorÇok fazla yenilik yok hatta neredeyse hiçyenilik yok temiz kurulum yapmayacaksan kurma v5i bekle derim ben
Psikolojik olabilir seninki yenilik olarak stabillik arttıracak bir şey yokBence kur 4.1 4.1.1 den daha stabil su anda benim cihaz ucuyor
Eee bir lollipop olmuyor sonuçta@burak1553 teşekkürler, birkaç sayfa önce paylaştığın Lollipop arama ekranı ve rehberi telefona yükledim.Güzel olmuş, note 3'ün arama ve rehberinin aynısı olmuş.Ama birşey farkettim arama ekranında numerik tuş takımına basarken dokunma efekti olmuyor.
rom için teşekkürler bence blekota s5 serisinden iyi daha beyaz tonlamalı bi teması var ve bu bence daha hoş olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?