onurcngzhn34
Üye
ben an itibari ile custom rom işini bıraktım bugün bi rom attım imei gitti geri getirene kadar akla karayı seçtim artık samsung ne verirse onu kullanırım uzun süredir hiç bu kadar tırsmamıştımben ne 4.4.4 de nede 4.4.2 de durduruldu hatası aldım.
sadece 4.4.2 archiport ta rehberden atma sorunu yaşadım oda rom sorunlu olduğundan yani sağlıklı bir port değil.evet dediğin gibi bana kötü gelir seni memnun eder.demekki görünüm insanın gözünü öyle bir boyuyorki cihazın kasmalarini falan farketmiyorsunuz bile
inşallah bende degistirmeyi düşünüyorum telefonu 1 gb ram yetmiyor.ben ağır kullandigimdandir belki
telefon rootlu olduktan sonra imei geri getirmek basit iş biraz araştırma lazımben an itibari ile custom rom işini bıraktım bugün bi rom attım imei gitti geri getirene kadar akla karayı seçtim artık samsung ne verirse onu kullanırım uzun süredir hiç bu kadar tırsmamıştım
senin cevabına gelince arkadaşım kullandım v6 dan v10 a kadar 4.4.2 kullandım kasmalar donmalar rehberden atmalar çok yaşadım bu roma geçtim v2 den beri kullanıyorum kasma donma rehberden atma veya daha değişik buglara rastlamadım ben bunşardan önce çok rom denedim telefonun sayacı olmuş 16ben ne 4.4.4 de nede 4.4.2 de durduruldu hatası aldım.
sadece 4.4.2 archiport ta rehberden atma sorunu yaşadım oda rom sorunlu olduğundan yani sağlıklı bir port değil.evet dediğin gibi bana kötü gelir seni memnun eder.demekki görünüm insanın gözünü öyle bir boyuyorki cihazın kasmalarini falan farketmiyorsunuz bile
inşallah bende degistirmeyi düşünüyorum telefonu 1 gb ram yetmiyor.ben ağır kullandigimdandir belki
Dosya flashlamada mı sorun varflash ile uyarıda hata var sanırım takılı kalıyor. bunla alakalı bişey paylaşıldımı
hayır mesaj ve arama sırasında flash uyarısında. flash takılı kalıyorDosya flashlamada mı sorun var
Sağolasin14 şubatla karıştırdı bende de var. Ayarlar / Cihaz / Festival Efektini kapat
2 saat sonra biter 14 şubatta çıkması lazım 14 martta da çıkıyor istersen festival efektinden kapatabilirsin
Bu nedir ya kalpli şekerli bi animasyon geldi sadece bildirimi indirince cikiyo virusmu yoksa bir yerden kapaliyomu ii olur musunuz
Bunun için uygulamalar var onları deyebilirsin böyle bir sorun olmaz büyük ihtimal ama o da devamlı arkada açık kalırhayır mesaj ve arama sırasında flash uyarısında. flash takılı kalıyor
çok ince düşünülmüş kalpli zarf çünkü 14 Mart Tıp Bayramı' dır. Şifa veren ele vefa...yav arkadaşlar
yukarıdan tutup aşağı sürükleyince kısa yollar çıkıyor ya
orda sağ alt köşeden kalpli zarf çıkıyor.
14 martın önemi nedir ki
Boeffla configi nerden yuklicemboeffla config yükleyin ve tavsiye edilen ayarları yapın.
ayrıca titanium back up yükleyip aşağıdaki programları kaldırın.
(resmin orjinal metni önceki sayfalarda mevcuttur.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?