burak1553
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kişi açıkken kulağına götürünce arıyor şarjını denemedim ama kullanmadan kullanmaya fark ederAcaba bu romda duzgun bir sekilde rom yenileniyor iyilestirmeler yapilior degilmi ?. Ve birde kisi acikken kulaga ykladtrdigimizda arama yaoiliormu ve sarji nasil
Arkadaşlar Blekota'ya mesaj attım, Lollipop a geçip geçmeyeceği ile ilgili
Lollipop TW Rom temeli çıkarsa, S5 ve Note4 ü Lollipopa geçirecekmiş. Ama kesin bir tarihi yok
kardeşim sana zahmet söylede s5 romuna güncelleme gelsin 1 ay oldu
lolipopu beklemesin 4.4.4 yapsın s5 romunu bazi note 4 özellikleri eklesin ne bilim
Adı üstünde S5 romu niye Note 4 özelliği eklesin ki :P
v10'a kadar çıkarmış adam, daha ne güncellemesi yapabilir kiMüsait bi zamanımda sorarım kardeşim.
eyvallah kardeşimsuan kullandığın rom note 4 romu mu yoksa s5 mi ?
hangisi daha iyi sence
Wifi böyle oluyorkardesler vifi kendi kendine kilit ekranindayken kapaniyoir acinca aciliyor ve vhatssap a girmeden mesaj gelmiyor nasil cozerim bu skintilari
suan cozdum gibi birsey sorunu *#0011# ile cozdum ama hayirlisi rom cok guzel hosuma gitti cok seriieski orjinal surumden kat kat yumusam kayislar gecisler cok guzel tavsiye ederim sarjida iyi suanlik ama tam dolumdan sonra yazarim gorusumu saolasin kardesim paylastigin yardimlarin icin
ama sunu sormak iistiyorum bir uygulamaya girdigimde durum cubugu gitsin tumnen uygulama gorunsun istiyorum onu nasil yaparim
nerden bulurum ben onu
.
Sarj ile gorusum evet biraz hizli gidiyor ama stabilite cok guzel tek skintim uygulamaya girdigim durum cubugu gorunmesin veya seffaflassin @1553 nasil cozeriz bu skintiyi
aziz kardeş bakma şansın oldumu hiçApk değil,
Zip olarak cwmden flashlayacaksın
Şuan biraz işim var uygun bir zamanda en iyisini senin için bulup buradan paylaşacağım!
Dostumbirsey daha sorcsm seffaf olurmu ?,Google Play de Wanam xPosed var, onu indir kendisi kurduracak xPosed Installer ı. Installer kurulduktan sonra gir. Modül indir e tıkla. Arama kısmına App Settings yaz. Çıkanı indir kur. Daha sonra Installer da modüller kısmına gel. App Settingse tik koy. Telefonu yeniden başlat. App Settingse gir. Tam ekran olmasını istediğin uygulamayı bul. Örneğin Facebook. Tıkla ona. Fullscreen kısmı var. Orayı Force olarak değiştir.
Wanam xPosed i de kullanabilirsin. Pil simgesini değiştirebiliyorsun, saati ortaya alabiliyorsun falan. Wanam daha çok görselleştirmek için. Kullanmak istersen önce Installer dan Wanam a tik koyman lazım. Anlatabilmişimdir umarım
Dostumbirsey daha sorcsm seffaf olurmu ?,
normal olarak rom larda 3g arama yapilamiyor seni karsidaki kisi ararsa oluyor farkli bisey benimde pek bilgim yokArkadaşlar bunu yükledim 3g arama yapamıyorum bende hatami var yoksa herkeste çalışmıyor bunun güncel olanı varmı v3 yukledigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?