incebey38
Üye
imei var sanıyordum ama yokmuş o yazan imei bozuk olanmış 0049 başlıyor imei yokk yaniKardes suan hangi romdasin ? Imei var diyordun varmi yokmu? Eger note 4 rom kullaniyorsan megawipe yaparak tekrar romu kur. Ardindan tarayicidan boefflanin kendi sitesin den 7.9 kerneli indir hafiza kartina at. Bu konunun ilk sayfasindaki modem dosyasinida indir hafiza kartina at. Recovery moda al cihazi kernel cleaning ile kerneli temizle sonrasinda boeffla 7.9 u flashla en son modem flashla reboot yap insallah olur...
Sen yinede yazdigimi bir uygula. Eger sorun duzelmezse ,imei yedegin varsa rootexplorer ile imei geri getirebilirsin.imei var sanıyordum ama yokmuş o yazan imei bozuk olanmış 0049 başlıyor imei yokk yani
imei var sanıyordum ama yokmuş o yazan imei bozuk olanmış 0049 başlıyor imei yokk yaniKardes suan hangi romdasin ? Imei var diyordun varmi yokmu? Eger note 4 rom kullaniyorsan megawipe yaparak tekrar romu kur. Ardindan tarayicidan boefflanin kendi sitesin den 7.9 kerneli indir hafiza kartina at. Bu konunun ilk sayfasindaki modem dosyasinida indir hafiza kartina at. Recovery moda al cihazi kernel cleaning ile kerneli temizle sonrasinda boeffla 7.9 u flashla en son modem flashla reboot yap insallah olur...
kaç kez denedim olmuyor orj romdada denedim imei nasıl getiriliyorSen yinede yazdigimi bir uygula. Eger sorun duzelmezse ,imei yedegin varsa rootexplorer ile imei geri getirebilirsin.
hmmm tmm efs yedeği yokefs yedeğin yoksa olmaz telefoncuya 20 30 tl verecen olcak artık
bizde ugraşıyoruz burdanhmmm tmm efs yedeği yok
Demek ki imei si klon olanlar root ve room işlerinde mutlaka "efs"yedeği alması gerekiyormuş ki bu sorunlar başa geldiğinde sorunsuzca imei ve şebeke sorunu nu çözebilsinlerbizde ugraşıyoruz burdanönceden söyleseydin IMEI yok diye anlattıgımız çözümler değişen imei için
Hava durumu witgetini kaldır,tekrar withgetlerden hava durumu widhgetine basılı tutup arayüze yerleştir büyük ihtimal düzelir kardeşim.Burak1553 fotoyu ekledim cevap için teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*999# yapinca siemens modelimi gorunuyor. Eger oyle ise imein tamamen silinmemistir dostum. Cozumu vardir. Genelde 0049 ile baslayinca cozum bulunabiliyor. Suan hangi rom var cihazda anabantta modem gorunuyor mu?Hepinizden Özür diliyorum ve ayrica uğraşlariniz icin tesekkur ediyorum yarin imei attirmaya götüreceğim ben *#06# yapinca 0044 diye imei kodu cikiyordu bende onu imei sanıyordum megersem o imei bozulunca çıkarmış
evet ama şuan tamire gönderdim ama gelince ben duramam rom atarım cm 13 felan tekrar imei gitmemesi için ne yapmam gerek ?*999# yapinca siemens modelimi gorunuyor. Eger oyle ise imein tamamen silinmemistir dostum. Cozumu vardir. Genelde 0049 ile baslayinca cozum bulunabiliyor. Suan hangi rom var cihazda anabantta modem gorunuyor mu?
5.2.1 romun uzerine 5.2.2 yi flashliyacaksiniz. 5.2.2 eklenti yani guncelleme dosyasidir.üstadım 5.2.2 kurulmuyor s3 yazısında kalıyor philiz 6.48 yüklü wipelerın hepsi tamam bunda s3 yazısında kalıyor
Evet arkadaşım bende de aynı sorun var. Ayrıca telefon arada birden reset atmaya başladı. Sende benzer durum var mı ?OTA Updater'de 'blekota desteği yok' diyor, sizdede aynı problem var mı? Device kısmında ise başka bir model yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?