musleysa
Üye
v6 da evet ingilizceydi v7 de düzelmiş diğer sorun v6 dada yoktu bende v7 dede..çünki mobil verim sürekli açıktırD
Dostum atila rom 4.4.4 de kernel olarak neyi kullanmislar. Bide bu atila romda blekotadaki 4.4.4 lollipop gorunumlu system ui
flashlanabiliyor mu yani bildirim paneli lollipop tarzi ve sistem beyaz tema oluyor mu?
Ben eclipse v6 yi kullandim fakat saat uygulamasi turkce degil ingilizceydi yani tam olarak dili cevirememis. Bide paket veriyi her actigimizda uyari veriyordu . V7 de bu sorunlar giderilmis mi?
Tam olarak anlamadım Ekran fotoğrafı atarsan belki yardım edebilirimmerhaba arkadaşlar blekota note v5.2.1 romda hava durumu saate bitişik vaziyette bu durumu nasıl düzeltebililiriz?teşekkürler.
Tam olarak anlamadım Ekran fotoğrafı atarsan belki yardım edebilirim
Bilmiyorum ama bilen varsa yardımcı olur umarımBurak1553 fotoyu ekledim cevap için teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum ana ekranda hava durumu widgetine basili tut, boyutlandirma izgarasi cikacaktir widgeti biraz genislet belki olabilir...Burak1553 fotoyu ekledim cevap için teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
önce modem sonra kernel flashlayınArkadaşlar Kerneli De modemide kurdum gelmiyor şebeke
sorunu çözemiyorum şebeke gelmiyor kernel kurdum olmuyorrrr yardım lütfen
ben önce kerneli sonra modemi flaşlıyorum şebeke geliyor sadece bu romda değil s3 için çıkan tüm romları yükledim
eclipse içinmi soruyorsun bu konu biraz karışmışGörüntülü arama oluyor fakat ses yok
Bir eklentisi bir çözümü yokmu dur acaba? ?
dediğimide yaptınmı wipe yap rom yükle sonra modem ve kerneli yükle benim verdiğim tabii bu anlattığım klon imei olan telefona custom rom yükledikten sonra oluşan sorun içinşebeke gelmiyor ne yaptıysam olmuyor
olmadıdediğimide yaptınmı wipe yap rom yükle sonra modem ve kerneli yükle benim verdiğim
arkadaşım açılsın sonra MODEMolmadı
romu yükledikten sonra açılsın öyle kernlimi yoksa acılmadan flaslayım kerneli ?
konuda önce kernel deniliyorarkadaşım açılsın sonra MODEM
o yüzden olmuyordur zatenblekota note konudaki romda şebeke sorunu yaşıyorumm ben..
konuda önce kernel deniliyor
önce modemi yaptım şebeke olmadı kerneli yükledim sonrasında halâ yoko yüzden olmuyordur zaten
sen dediğimi yap sonra dua edersin
Recovery'den modem flashlayın çıkmadan tekrar kernel flashlayın reboot yapın işlem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?