uzman47
Üye
Guncelleme derken v5.2.2 mi demek istiyorsun. Cihaz hakkinda kismindan bakabilirsin 5.2.2 yaziyorsa yuklenmistir zaten. Ayrica ben kernel olarak moro kernel 1.7 surumunu kurdum. Boeffla ya gore daha stabil geldi banaArkadaşlar Romun Güncellenemsi Yüklenmiyor Yüklelem işemini tamamlıyorum değişen birşey olmuyor güncelleme olmuyor birde romu kurdum kerneli attim config ayarlarıda tamam ama aşırıı kasma var donma takılma var lütfen yardım
Arkadaşlar Yardım Güncelleme Kurluyor Ama Etki Göstermiyor
Yardım +++++++++
Guncelleme derken v5.2.2 mi demek istiyorsun. Cihaz hakkinda kismindan bakabilirsin 5.2.2 yaziyorsa yuklenmistir zaten. Ayrica ben kernel olarak moro kernel 1.7
surumunu kurdum. Boeffla ya gore daha stabil geldi banaAma yeni kerneli flashlamadan once kernel temizleme zipini flashla daha sonra yeni kerneli flashlarsin.
indirdim...Guncelleme derken v5.2.2 mi demek istiyorsun. Cihaz hakkinda kismindan bakabilirsin 5.2.2 yaziyorsa yuklenmistir zaten. Ayrica ben kernel olarak moro kernel 1.7 surumunu kurdum. Boeffla ya gore daha stabil geldi banaAma yeni kerneli flashlamadan once kernel temizleme zipini flashla daha sonra yeni kerneli flashlarsin.
5.2.2 de bildirim paneli marshmallow yani beyaz renk oluyor baskada belirgin bir degisiklik yok zaten. Moro kerneli kurdugun zaman ayar menusude yukleniyor. Ama ben ayarlarini kurcalamadim. Bu kernel boefflaya gore daha stabil gibi geldi bana tabi benim gorusum. Sadece moro kerneldeki sıkıntı telefonu yeniden baslatinca bazen cihazin dilini ingilizceye ceviriyor5.2.2 yaziyor ama değişiklikler olmadi onceden olmusyu degisik birkac sey dedigin kernel gerçekten performansi etkiliyormu cihazda yavaşlama cok gercekten o kerneldede ayarlar varmi
Ben Performans Olarak Sıkıtnım Var Cihazda taucwiz sorunu yaşıyorum takılma donma birde virüs buluyor telefonun taucwizinde acaba virüslümü rom5.2.2 de bildirim paneli marshmallow yani beyaz renk oluyor baskada belirgin bir degisiklik yok zaten. Moro kerneli kurdugun zaman ayar menusude yukleniyor. Ama ben ayarlarini kurcalamadim. Bu kernel boefflaya gore daha stabil gibi geldi bana tabi benim gorusum. Sadece moro kerneldeki sıkıntı telefonu yeniden baslatinca bazen cihazin dilini ingilizceye ceviriyor
Modem hat sorunu için performansı arttırmazBen Performans Olarak Sıkıtnım Var Cihazda taucwiz sorunu yaşıyorum takılma donma birde virüs buluyor telefonun taucwizinde acaba virüslümü rom
Modemide Kursam Perofemnas Artarmı
Hangi kerneli kullaniyorsun ? Boeffla kernel kullaniyorsan ve ayarlariylada oynadiysan stabilite bozulur. Tavsiyem moro kernel 1.7 yi bir dene. Ha touchwiz sorunu icinde uygulama kullanabilirsin mesela nova gibi. Tarayiciya nova prime apk yazip indirip kurabilirsin gayet hizli ve akici takilmada yapmaz memnun kalirsin.Ben Performans Olarak Sıkıtnım Var Cihazda taucwiz sorunu yaşıyorum takılma donma birde virüs buluyor telefonun taucwizinde acaba virüslümü rom
Modemide Kursam Perofemnas Artarmı
malesef bendede öyle 2 3 saniye sonra geliyorArkadaşlar benim bir sorum olacak. Yaşadığım problem her romda aynı. Note5 romunda, Blekota s5 romunda, QS Romda
Arama geldiğinde telefon çalıyor ama ekran 4 - 5 saniyede anca geliyor. Kimi zaman gelen aramaları kaçırıyorum...
Bu genel sorunun çözümünü bulan var mı?
Telefon çalıyor ama ekran çok sonra geliyor.
cm 11 hariç cm 12 dede o sorun vardı bendeArkadaşlar benim bir sorum olacak. Yaşadığım problem her romda aynı. Note5 romunda, Blekota s5 romunda, QS Romda
Arama geldiğinde telefon çalıyor ama ekran 4 - 5 saniyede anca geliyor. Kimi zaman gelen aramaları kaçırıyorum...
Keşke bendede 2-3 saniye sonra gelebilse. Cihazda sadece whatsapp yüklü. Arka planda çalışan uygulama da yok. Yine de 4-5 saniye sürüyor ekranın açılması. Belki çözümü bulan vardır diye yazdım ama yok heralde s3 kitkat genel sorunu sanırım.malesef bendede öyle 2 3 saniye sonra geliyor
cm 11 hariç cm 12 dede o sorun vardı bende
rom hakkında biraz bilgi verirmisiniz ve resim atabilirmisiniz ?Keşke bendede 2-3 saniye sonra gelebilse. Cihazda sadece whatsapp yüklü. Arka planda çalışan uygulama da yok. Yine de 4-5 saniye sürüyor ekranın açılması. Belki çözümü bulan vardır diye yazdım ama yok heralde s3 kitkat genel sorunu sanırım.
Bu arada eclipse rom kullanıyorum birkaç gündür. Şarjı mükemmel hata da bulamadım tavsiye ederim. Blekotayı şarjda 2 ye katlar.
on gündür falan bende eclipse kullanıyorum şuan 6.3 de görüntülü aramada çalışıyor fm radyodaKeşke bendede 2-3 saniye sonra gelebilse. Cihazda sadece whatsapp yüklü. Arka planda çalışan uygulama da yok. Yine de 4-5 saniye sürüyor ekranın açılması. Belki çözümü bulan vardır diye yazdım ama yok heralde s3 kitkat genel sorunu sanırım.
Bu arada eclipse rom kullanıyorum birkaç gündür. Şarjı mükemmel hata da bulamadım tavsiye ederim. Blekotayı şarjda 2 ye katlar.
rom hakkında biraz bilgi verirmisiniz ve resim atabilirmisiniz ?
Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Yaşadığım problem her romda aynı. Note5 romunda, Blekota s5 romunda, QS Romda
rom hakkında biraz bilgi verirmisiniz ve resim atabilirmisiniz ?
Dün yükledim test ediyorum....Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızromun linki ve resimleri mevcut
arkadaşlar bu rom da ağ bulamıyorum boeffla 7,6 7,7 7,9 moro 1,7 kernelleri denedim ama orjinal 4.3 yükledim ağ buldu neden olabilir ? dip not imei klonmalesef bendede öyle 2 3 saniye sonra geliyor
bu sorun nasıl düzeltilir kardeş , rom gayet güzel ve akıcı ama bu sorun düzilirse dadından yenmez
Blekota note4 rom v5.2.2 konusunun ilk sayfasindaki modem doyasini flashla hat gelir...arkadaşlar bu rom da ağ bulamıyorum boeffla 7,6 7,7 7,9 moro 1,7 kernelleri denedim ama orjinal 4.3 yükledim ağ buldu neden olabilir ? dip not imei klon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?