uzman47
Üye
Mobil veri .wifi.sesli arama .facebook v.s normal kullanimda aldim bu sureyi boeffla 7.3 kernel mevcut.Ayar yapmadim.aziz kardeşim ne zaman yeni romlarını göreceğiz acaba sabırsızlıkla bekliyorum
kardeş bu süreyi nasıl aldın mobil veri açıkmıydı herhangi bir ayar yaptın mı kernel falan yükledin mi
Senin imei klon mu orjinal mi?aziz kardeşim ne zaman yeni romlarını göreceğiz acaba sabırsızlıkla bekliyorum
kardeş bu süreyi nasıl aldın mobil veri açıkmıydı herhangi bir ayar yaptın mı kernel falan yükledin mi
Bende yok. Ayrıca zip'ede gerek yok. Söylediğim gibi hangi rom'da varsa o rom'u indirKnock on icin zip dosyasi elinde varmi? veya hazirlayabilirmisin dostum.
O zaman senin romunu bekliyelim.Senden ricam knock on ozelligide ekle iyi calismalar..Bende yok. Ayrıca zip'ede gerek yok. Söylediğim gibi hangi rom'da varsa o rom'u indir
Daha sonra dosyayı o rom'dan alıp, olmasını istediğin rom'a ekleyeceksin.
Bende olsaydı sana zip yapardım ama gerçekten yok.
Ayrıca yeni iki tane rom dosyası üzerinde çalışıyorum o kadar yoğunum ki başımı kaşımaya fırsatım olmuyor
recovery rom yukleyince degismez,ayni kalan ne anlamadim,biraz daha aciklarsan yardimci olabilirizArkadaşlar blekotadan doktoya geçtim ama sonra blekotaya tekrar dönüş yaptım fakat recovery touchwiz doktonun ki kaldı şimdi blekotadan recovery touchwiz yeniden nasıl yuklerim
MD4 ROM KESİNLİKLE ŞİŞME YOK 1 AYDIR KULLANIYORUM BANAMISIN DEMEDİ TAVSİYE EDERİMbu dediklerin programlarin yuklu oldugu stock romda sisme yokmu sanki,bence hic fark yok,kaldiki samsungun veremedigi ve port bir rom bu
Md4 romunun hangi versiyonunu kullaniyorsun v... kac? Ayrica ligt mi full versiyon mu?MD4 ROM KESİNLİKLE ŞİŞME YOK 1 AYDIR KULLANIYORUM BANAMISIN DEMEDİ TAVSİYE EDERİM
Dostum senin kullandigin md4 romun versiyonu nedir ?MD4 ROM KESİNLİKLE ŞİŞME YOK 1 AYDIR KULLANIYORUM BANAMISIN DEMEDİ TAVSİYE EDERİM
md4 android 5.0.1 yapım no m.d 4 by mr.mody beofle kernelle uçuyor room dene gör v13.0Dostum senin kullandigin md4 romun versiyonu nedir ?
forumda var konusu room bölümüne bak bulamazsan pm at uplod edeyim..................
md4 android 5.0.1 yapım no m.d 4 by mr.mody beofle kernelle uçuyor room dene gör v13.0
..................
md4 android 5.0.1 yapım no m.d 4 by mr.mody beofle kernelle uçuyor room dene gör v13.0
forumda var konusu room bölümüne bak bulamazsan pm at uplod edeyim
Ben daha önce paylaşımda bulunmuştum. Benim rom konularında zip olarak paylaştım. Ama hangi konu Sayfa kaç inan hatırlamıyorumArkadaşlar
Sol tuşa bastığımda son uygulamalar gelsin istiyorum
Bunu bir ek dosya ile yapıyordum daha önce
O dosya bulunuyor mu sizde
Note 4 key lout. zip
???
Teşekkürler.Ben daha önce paylaşımda bulunmuştum. Benim rom konularında zip olarak paylaştım. Ama hangi konu Sayfa kaç inan hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?