plexus_09
Üye
dokdo rom da patladi abicim,qs deyim,en az hatali rom bu oldugu icin yani yoksa bu da sorunlu,1 gun acip kapamasam sapitiyor,kapayip acinca 24 saatligine rahatim iste,kor topal devam edicez artik
Sony z serisinin iyi güncelleme almasının 2 nedeni varhocam dokda rom'dan memnun değil misin?
s3 için yapılan yorumlara katılıyorum.s3 abd versiyonu 2gb ramli idi.samsung bir sürü model çıkarıyor ve bu modelleri de ülkeden ülkeye farklı versiyonlarla veriyor.güncelleme konusunda da tabi geri kalıyor.note4 c modeli yeni yeni 5.1.1alıyor.Türkiye sürümü cq modeli ne zaman alır artık belli değil.telefondan anlayan adam odin ile avrupa romunu kurar isterse farklı romları da bizim gibi test eder ama herkes bunlarla uğraşmak istemez.
apple bana da hep itici gelmiştir.androidde samsung'tan başka cihazlar da var aslında.örneğin şu an en iyi güncelleme desteğine sahip seri sony xperia z serisi.
Archidroid 3.1.3 stable gerçekten çok iyi. Şarjda iyi gidiyor.aynen blekotadan lolipopa geçecem artık xda da bir sürü lolipop var en hatasız stabili hangisi?
temasek,dokdo bunlara iyi diyorlar?
link atarmısınız rica etsem ?bende de dokdo rom var. gayet memnunum, son sürüm değil bir önceki sürüm gayet başarılı.
arkadaş link verir inşallahlink atarmısınız rica etsem ?
Sony z serisinin iyi güncelleme almasının 2 nedeni var
1-Saf android arayüzüne çok yakın
2-Her ülkede aynı versiyonu satılıyor
zaten saf androide yakın olması stabilite açısından daha iyi. samsung şu touchwiz'i revize edip duracağına yeniden bir arayüz geliştirmeli bence. samsung'da beni çeken tek seri kalem faktöründen dolayı note serisi.
Samsung telefonlar için zaten cyanogenmod var ve saf android temeaları yüklenebiliyor kendi arayüzü olması daha iyi bence
Tabi samsungun arayüzü eski telefonlarda kasıyor o yönden sıkıntı
t60 mı g3 16gb mi yoksa gm 4g miG.M Discovery One 3 yil guncelleme garantisi suan son surum 5.1.1 de tamamen saf android 2 gb ram 16 gb bellek arka 13 mp cift flashli kamera on 5 mp kamera 5 inch ekran fiyat 699 tl.
2015 yılında 1 tane bile şebekeden 3g ile görüntülü görüşen görmedim...bunun tangosu var skypesi varbunda hâlâ şebeke üzerinden görüntülü konuşma yok mu ya... ne rom olursa olsun görüntülü konuşma olmazsa olmaz benim için çok önemli
tango ve skype internet isteyen programlar. şebeke üzerinden görüntülü konuşmak internet istemez. normal arama gibi ararsın.2015 yılında 1 tane bile şebekeden 3g ile görüntülü görüşen görmedim...bunun tangosu var skypesi var
Tmm biliyorumda 2015 yılında sebekeden görüntülü konuşan adamın neti vardırtango ve skype internet isteyen programlar. şebeke üzerinden görüntülü konuşmak internet istemez. normal arama gibi ararsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?