Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

uzman47

Üye
Yaptigin ayarlarla son durum nasil isinma kasma donma vs. oluyormu? Bende sadece isinma sorunu var dostum. bide videodan bisey anlasilmiyor s s olarak atarsan ayarlari daha iyi olur.

6

PriveT

Üye
burak1553
Oncelikle paylasim icin tesekkurler.
Arada kaldim,
S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 mi kursam,
GALAXY S3 I9300 BLEKOTA Note 4 Super Lite V4.6 ANDROİD 4.4.4 (18.06.2015) Lollipop apps
mi? Ikisini de sen paylasmissin. Tavsiye alabilir miyim?

Konu Sahibi
Note 4 romunda 3g görüntülü aramada ses gidip gelmiyor note 4 arayüzü var lollipop romlarına benziyor programların arayüzü beyaz
S5 romunda 3g görüntülü arama çalışıyor s5 kitkata benziyor programların arayüzleri genelde siyah
Ben olsam 4.4.4 note 4 romunu yüklerdim görsel olarak daha iyi bence

PriveT

Üye
Tesekkurler.

stock 4.3 deme midem bulanıyor hatirlatma onu

stock 4.3 deme midem bulanıyor hatirlatma onu
oyle deme,su an kafam cook rahat,50 tane rom denedim,5.1.1 rom da dahil,adamlar stock ta en ince stabilizasyonu bile yamis,sifir hata,hiz cok iyi,ben cok memnunum su an stocktan,bi sure kullanicam boyle,tekrar rom kurarsam bu degisiklik aramamdan kaynaklanir sadece [emoji2]

ha bu arada o kadar rom ayar mayar denedik hic bu kadar ekran suresi alamadim,pil performasida iyi yani

MBTECH

Üye
Arkadaşlar ben kurulumu yaparken galeriyi işaretlememişim, yardım edebilecek yada galeri backup ını paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar ben kurulumu yaparken galeriyi işaretlememişim, yardım edebilecek yada galeri backup ını paylaşabilir misiniz?

WİPE YAPMADAN YENİDEN ROMU KUR
kurarken işaretlersin galeri falan

yeniden romu kurması çok mantiksiz. zipin icinden çıkartıp system /app a yerleştirmesi yeterli olacaktır

aksine dediğin işlemde daha uzun sürecek.
benim dediğim WİPE YAPMADAN DOĞRUDAN ROMU KURARSA veri kaybı olmadan istediğini işaretleyerek romu kullanabilir.
ben öyle yapıyorum.

Tepkiler: mcnpl4