ferhat1905123 Üye arkadaşlar 4.5 sıkıntılı bende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız duruduruldu hatası veriyor arada bir beğenmedim
arkadaşlar 4.5 sıkıntılı bende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız duruduruldu hatası veriyor arada bir beğenmedim
baronsavas Üye nediyelimyani' Alıntı: alarm ayarında istediğimiz müziği atayamıyoruz. ekle sekmesi var ama tıklayınca yine aynı yere geliyor. Genişletmek için tıkla ... bende ekleniyo
nediyelimyani' Alıntı: alarm ayarında istediğimiz müziği atayamıyoruz. ekle sekmesi var ama tıklayınca yine aynı yere geliyor. Genişletmek için tıkla ... bende ekleniyo
nediyelimyani Üye baronsavas' Alıntı: bende ekleniyo Genişletmek için tıkla ... ya ben müzik için çentiği işaretlememişim. ne yapmam lazım?
baronsavas' Alıntı: bende ekleniyo Genişletmek için tıkla ... ya ben müzik için çentiği işaretlememişim. ne yapmam lazım?
meyrock Üye Gece yükledim şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Kendi kerneli ile kullanıyorum . bi süre deneyip tekrar durum analizi yaparım.
Gece yükledim şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Kendi kerneli ile kullanıyorum . bi süre deneyip tekrar durum analizi yaparım.
meyrock Üye ferhat1905123' Alıntı: arkadaşlar 4.5 sıkıntılı bende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız duruduruldu hatası veriyor arada bir beğenmedim Genişletmek için tıkla ... Ilk etapta bendede bazı uygulamaların durduruldu uyarısı çıkmıştı. Ilk yüklediğimde wipeleri yapmıştım. o hataları görünce yine bir daha kurulum yaptım hiçbir wipe yapmadan. Sonra yine wipe yaparak kurdum hiçbir sıkıntı yok şu an
ferhat1905123' Alıntı: arkadaşlar 4.5 sıkıntılı bende Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız duruduruldu hatası veriyor arada bir beğenmedim Genişletmek için tıkla ... Ilk etapta bendede bazı uygulamaların durduruldu uyarısı çıkmıştı. Ilk yüklediğimde wipeleri yapmıştım. o hataları görünce yine bir daha kurulum yaptım hiçbir wipe yapmadan. Sonra yine wipe yaparak kurdum hiçbir sıkıntı yok şu an
Metin137 Üye Romdan sonra imei numaram gitti bir şekilde geri getirdim ama şuan ne nete giriyo nede arama yapıyo naaıl düzeltiriz
Romdan sonra imei numaram gitti bir şekilde geri getirdim ama şuan ne nete giriyo nede arama yapıyo naaıl düzeltiriz
burak1553 Üye Konu Sahibi nediyelimyani' Alıntı: müzik player için flashlamak için uygulama var mıdır? @burak1553 Genişletmek için tıkla ... Bilemedim şimdi
nediyelimyani' Alıntı: müzik player için flashlamak için uygulama var mıdır? @burak1553 Genişletmek için tıkla ... Bilemedim şimdi
by.atalay Üye Metin137' Alıntı: Romdan sonra imei numaram gitti bir şekilde geri getirdim ama şuan ne nete giriyo nede arama yapıyo naaıl düzeltiriz Genişletmek için tıkla ... Imein nasıl gitti kardeş klon imeilimiydi cihazın? Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Metin137' Alıntı: Romdan sonra imei numaram gitti bir şekilde geri getirdim ama şuan ne nete giriyo nede arama yapıyo naaıl düzeltiriz Genişletmek için tıkla ... Imein nasıl gitti kardeş klon imeilimiydi cihazın? Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
shankss Üye yeni yukledim ben de. Genel olarak begendim de kilit ekranina gecerken ekran tv gibi kapaniyor onu nasl eski haline getirebilirim
yeni yukledim ben de. Genel olarak begendim de kilit ekranina gecerken ekran tv gibi kapaniyor onu nasl eski haline getirebilirim
Metin137 Üye by.atalay' Alıntı: Imein nasıl gitti kardeş klon imeilimiydi cihazın? Samsung Galaxy SIII ile gönderildi... Genişletmek için tıkla ... Aynen klon imeiydi şuan imei yazıyo hattıda okuyo ama arama falan hiçbiri yok
by.atalay' Alıntı: Imein nasıl gitti kardeş klon imeilimiydi cihazın? Samsung Galaxy SIII ile gönderildi... Genişletmek için tıkla ... Aynen klon imeiydi şuan imei yazıyo hattıda okuyo ama arama falan hiçbiri yok
by.atalay Üye Metin137' Alıntı: Aynen klon imeiydi şuan imei yazıyo hattıda okuyo ama arama falan hiçbiri yok Genişletmek için tıkla ... Klon imeili olanlar önce yedekleyip Sonra romu kurmasi lazim klon olmayanda gitmiyor normalde ondan sordum Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Metin137' Alıntı: Aynen klon imeiydi şuan imei yazıyo hattıda okuyo ama arama falan hiçbiri yok Genişletmek için tıkla ... Klon imeili olanlar önce yedekleyip Sonra romu kurmasi lazim klon olmayanda gitmiyor normalde ondan sordum Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Musti190738 Üye beyler romu kurarken ekran görüntüsü geliyor blekotanın devamı yok reset atıyor kendine tekrar cwm açılır nasıl hallederiz bu sorunu not: cwm ve philz touch ile denedim
beyler romu kurarken ekran görüntüsü geliyor blekotanın devamı yok reset atıyor kendine tekrar cwm açılır nasıl hallederiz bu sorunu not: cwm ve philz touch ile denedim
shankss Üye Musti190738' Alıntı: beyler romu kurarken ekran görüntüsü geliyor blekotanın devamı yok reset atıyor kendine tekrar cwm açılır nasıl hallederiz bu sorunu not: cwm ve philz touch ile denedim Genişletmek için tıkla ... Kardes full wipe yapmazsan oyle olur
Musti190738' Alıntı: beyler romu kurarken ekran görüntüsü geliyor blekotanın devamı yok reset atıyor kendine tekrar cwm açılır nasıl hallederiz bu sorunu not: cwm ve philz touch ile denedim Genişletmek için tıkla ... Kardes full wipe yapmazsan oyle olur
Musti190738 Üye shankss' Alıntı: Kardes fu ll wipe yapmazsan oyle olur Genişletmek için tıkla ... full wipe dediğin sanırım megawipe eğer onu yaparsam imei gider yoksa cwm nin kendi wipesi ise onu yaparkende yeniden başlıyor cwm
shankss' Alıntı: Kardes fu ll wipe yapmazsan oyle olur Genişletmek için tıkla ... full wipe dediğin sanırım megawipe eğer onu yaparsam imei gider yoksa cwm nin kendi wipesi ise onu yaparkende yeniden başlıyor cwm
burak1553 Üye Konu Sahibi Musti190738' Alıntı: fu ll wipe dediğin sanırım megawipe eğer onu yaparsam imei gider yoksa cwm nin kendi wipesi ise onu yaparkende yeniden başlıyor cwm Genişletmek için tıkla ... Philzden wipe kısmında clean to install a new rom gibi bir wipe var onu yap her şey silinmez Yine de imei yedeği al
Musti190738' Alıntı: fu ll wipe dediğin sanırım megawipe eğer onu yaparsam imei gider yoksa cwm nin kendi wipesi ise onu yaparkende yeniden başlıyor cwm Genişletmek için tıkla ... Philzden wipe kısmında clean to install a new rom gibi bir wipe var onu yap her şey silinmez Yine de imei yedeği al