meyrock Üye Fatix' Alıntı: Aşağıdaki dosyayı indirip flashlamanız yeterli, Gayet güzel çalışıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. bu arada ben 4.2 ye döndüm. 4.2 nin arama görselliği çok hoşuma gidiyor. aradım 4.4 e göre bir ek bulamadım o yuzden 4.2 ye geçtim
Fatix' Alıntı: Aşağıdaki dosyayı indirip flashlamanız yeterli, Gayet güzel çalışıyor. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. bu arada ben 4.2 ye döndüm. 4.2 nin arama görselliği çok hoşuma gidiyor. aradım 4.4 e göre bir ek bulamadım o yuzden 4.2 ye geçtim
shankss Üye meyrock' Alıntı: teşekkürler. bu arada ben 4.2 ye döndüm. 4.2 nin arama görselliği çok hoşuma gidiyor. aradım 4.4 e göre bir ek bulamadım o yuzden 4.2 ye geçtim Genişletmek için tıkla ... 4.4 Te arama ekrani yesil degil mi peki
meyrock' Alıntı: teşekkürler. bu arada ben 4.2 ye döndüm. 4.2 nin arama görselliği çok hoşuma gidiyor. aradım 4.4 e göre bir ek bulamadım o yuzden 4.2 ye geçtim Genişletmek için tıkla ... 4.4 Te arama ekrani yesil degil mi peki
meyrock Üye shankss' Alıntı: 4.4 Te arama ekrani yesil degil mi peki Genişletmek için tıkla ... evet yeşil. ben 4.2 dekini begeniyorum bunu saglayacak bi ek bulsam 4.4 e geçerim.
shankss' Alıntı: 4.4 Te arama ekrani yesil degil mi peki Genişletmek için tıkla ... evet yeşil. ben 4.2 dekini begeniyorum bunu saglayacak bi ek bulsam 4.4 e geçerim.
uzman47 Üye mcsefalet' Alıntı: Arkadaşlar yüklerken tarayıcıyı seçmeyi unutmuşum. Nasıl yükleriz onu. Genişletmek için tıkla ... Wipe yapmadan ayni sekilde romu flasla aromadan tarayiciyi sec romu kur duzelir
mcsefalet' Alıntı: Arkadaşlar yüklerken tarayıcıyı seçmeyi unutmuşum. Nasıl yükleriz onu. Genişletmek için tıkla ... Wipe yapmadan ayni sekilde romu flasla aromadan tarayiciyi sec romu kur duzelir
Musti190738 Üye KubilayBzk' Alıntı: 4.4 yaklasık 1 gb acaba yeni rom kurar mış gibi mi kurucaz ? Genişletmek için tıkla ... evet ben wipe yaptım 4.4 ü sıfırdan kurdum
KubilayBzk' Alıntı: 4.4 yaklasık 1 gb acaba yeni rom kurar mış gibi mi kurucaz ? Genişletmek için tıkla ... evet ben wipe yaptım 4.4 ü sıfırdan kurdum
KubilayBzk Üye Musti190738' Alıntı: evet ben wipe yaptım 4.4 ü sıfırdan kurdum Genişletmek için tıkla ... bakalım denicem
Musti190738' Alıntı: evet ben wipe yaptım 4.4 ü sıfırdan kurdum Genişletmek için tıkla ... bakalım denicem
JosephLion Üye 4.4 hakkinda yorum yapın arkadaşlar stabillik donma kasma şarji nasil iki ekran görüntüsü atin gunluk kullanimdan
4.4 hakkinda yorum yapın arkadaşlar stabillik donma kasma şarji nasil iki ekran görüntüsü atin gunluk kullanimdan
ensonkral06 Üye Arkadaşlar bende qs final rom yüklü ama bu blekota note4 ün hava durumu widgetini qs için nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar bende qs final rom yüklü ama bu blekota note4 ün hava durumu widgetini qs için nasıl yapabilirim ?
skystar18 Üye Beyler bu rom a en iyi hangi boeffla surumu gider acil cevap verin 30 dakikam var okula gidicen
meyrock Üye buna ekstra tema yükleyen var mı? nasıl ve nerden yükleyebiliriz? kendi rom içinde ekstra olarak ( samsung clasik tema dışında ) iki tane var.
buna ekstra tema yükleyen var mı? nasıl ve nerden yükleyebiliriz? kendi rom içinde ekstra olarak ( samsung clasik tema dışında ) iki tane var.
kartal2378 Üye skystar18' Alıntı: Beyler bu rom a en iyi hangi boeffla surumu gider acil cevap verin 30 dakikam var okula gidicen Genişletmek için tıkla ... 7.6 boeffla
skystar18' Alıntı: Beyler bu rom a en iyi hangi boeffla surumu gider acil cevap verin 30 dakikam var okula gidicen Genişletmek için tıkla ... 7.6 boeffla
burak1553 Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Gozunuz aydin bu aksam yayinlaniyormus. Genişletmek için tıkla ... Note 2 için mi?