by.atalay
Üye
Gecenlerde bi arkadas burda radyo apk sını paylaşmıştı onu indirdim çalışıyor radyo isteyenler indirsin kursun sorunsuz. Blackmarttan da indirebilirsiniz radyo yazarakRADİO YOK GÖRÜNTÜLÜ ARAMA yok 4.4 iyi gibi 4.3 sıkıntı görmedim şarj sorunu vardı şimdilik iyi gibi
Bunlar rom derliyorlar,ellerinde baz romlar var,444 romlarin baz romu s3 kore versiyonu,442 romlarin baz romu note2 stock romdur,samsung exynos islemci kodlarini paylasmiyor,blekota gibi gelistiriciler sadece bu baz romlarin derlemesini yapiyolar,kod yazip derine inemiyolar,olay bubu romun antin kuntinleri ile oynama yapıp güncelleme yapasıya adam gibi ana sorunları çözüp daha stabil rom yapmak için neden uğraşmazlar anlamam. şahsen benim romda aradığım s6 görünümü değil veya daha hoş görünümlü rom değil. takılmasın saat gibi çalışsın şişmesin şarjı gün boyunu çıkarsın yeter.
Bunlar rom derliyorlar,ellerinde baz romlar var,444 romlarin baz romu s3 kore versiyonu,442 romlarin baz romu note2 stock romdur,samsung exynos islemci kodlarini paylasmiyor,blekota gibi gelistiriciler sadece bu baz romlarin derlemesini yapiyolar,kod yazip derine inemiyolar,olay bu
herhalde kimse v4.4 ü kurmadı4.4 de saate tıklamada tuş kilidi kaldırıldı mı?
evet4.4 de saate tıklamada tuş kilidi kaldırıldı mı?
Radio ve goruntulu konusma gibi hatalar bu yuzden duzeltilemiyor,bizim kurtulusumuz note2 ye lolipop gelmesidirbu romun antin kuntinleri ile oynama yapıp güncelleme yapasıya adam gibi ana sorunları çözüp daha stabil rom yapmak için neden uğraşmazlar anlamam. şahsen benim romda aradığım s6 görünümü değil veya daha hoş görünümlü rom değil. takılmasın saat gibi çalışsın şişmesin şarjı gün boyunu çıkarsın yeter.
yani çok fazla bişey bekleme diyorsun
son bir soru v4.3 update ile çok sevdiğim renkli arama ekranı tek renk yeşil olmuştu. v4.4 te yine tek renk mi yoksa arama yapınca mor kapatınca kırmızı falan mı yapmış yine.
YokmuşSaatin güç düğmesi yerine kullanılması özelliği çok iyi.
4.4 te de varmı bu? ?
He yaw ben de o kirmizi ve mor ozelligini sevmedim hic. 4.3 te yesil kirmizi oldu da insallah 4.4 te de devam ederson bir soru v4.3 update ile çok sevdiğim renkli arama ekranı tek renk yeşil olmuştu. v4.4 te yine tek renk mi yoksa arama yapınca mor kapatınca kırmızı falan mı yapmış yine.
aynen yeşil mordan güzel olmuş yani4.4 u deneyen var mi arkadaslar.
He yaw ben de o kirmizi ve mor ozelligini sevmedim hic. 4.3 te yesil kirmizi oldu da insallah 4.4 te de devam eder
Titanium backup ile uygulamalarini yedekleyebilirsin.Nette apk dosyasini bulabilirsin.Benim şöyle bir sorum olacak... bu rom her güncellemede google play uygularım i yeniden tek tek tekrar kuruyorum.. bunun başka bir yolu yokmu
Aşağıdaki dosyayı indirip flashlamanız yeterli, Gayet güzel çalışıyor.herhalde kimse v4.4 ü kurmadıcevap alamadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?