"The Patriot"
Üye
"yellowsn0w" yazılımı iPhone 3Gnin kilidini kırıyor mu? Yazılı ve görsel anlatım
"yellowsn0w" yazılımı iPhone 3G’nin kilidini kırıyor mu? Yazılı ve görsel anlatım
Dev-Team tarafından yapımı tamamlanan ve iPhone 3G sahiplerine telefonlarındaki kilit mekanizmasının etkisiz hale getirileceğini vaat eden "yellowsn0w" isimli aracı deneyen iPhone 3G sahiplerinden uygulamanın tutarlılık arz etmediğine dair yorumlar gelmeye başladı bile.
Halihazırda beta olduğu için çözüm sunması kesin olmayan yazılım hakkında kullanıcılardan gelen yorumlar çoğunlukla başarılı olmadıkları yolundayken (2'ye 1), başardıklarını belirten kullanıcıların altını çizdikleri nokta ise incelik gerektiren bir uygulama olması
Kilit kırma işleminin gene de nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen okuyucularımız yazılı anlatım için
pclab
Dev-Team tarafından yapımı tamamlanan ve iPhone 3G sahiplerine telefonlarındaki kilit mekanizmasının etkisiz hale getirileceğini vaat eden "yellowsn0w" isimli aracı deneyen iPhone 3G sahiplerinden uygulamanın tutarlılık arz etmediğine dair yorumlar gelmeye başladı bile.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Halihazırda beta olduğu için çözüm sunması kesin olmayan yazılım hakkında kullanıcılardan gelen yorumlar çoğunlukla başarılı olmadıkları yolundayken (2'ye 1), başardıklarını belirten kullanıcıların altını çizdikleri nokta ise incelik gerektiren bir uygulama olması
.Kilit kırma işleminin gene de nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen okuyucularımız yazılı anlatım için
veya
, görsel anlatım içinse
tıklayabilirler. Bu arada telefon sahiplerine, uygulamaya başlamadan evvel atmaları gereken ilk adımın telefonlarını 2.2 versiyonuna yükseltmeleri oduğunu da belirtmeyi unutmayalım.pclab