"yellowsn0w" yazılımı iPhone 3Gnin kilidini kırıyor mu? Yazılı ve görsel anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
"yellowsn0w" yazılımı iPhone 3Gnin kilidini kırıyor mu? Yazılı ve görsel anlatım
"yellowsn0w" yazılımı iPhone 3G’nin kilidini kırıyor mu? Yazılı ve görsel anlatım

Dev-Team tarafından yapımı tamamlanan ve iPhone 3G sahiplerine telefonlarındaki kilit mekanizmasının etkisiz hale getirileceğini vaat eden "yellowsn0w" isimli aracı deneyen iPhone 3G sahiplerinden uygulamanın tutarlılık arz etmediğine dair yorumlar gelmeye başladı bile.

Halihazırda beta olduğu için çözüm sunması kesin olmayan yazılım hakkında kullanıcılardan gelen yorumlar çoğunlukla başarılı olmadıkları yolundayken (2'ye 1), başardıklarını belirten kullanıcıların altını çizdikleri nokta ise incelik gerektiren bir uygulama olması .

Kilit kırma işleminin gene de nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen okuyucularımız yazılı anlatım için veya , görsel anlatım içinse tıklayabilirler. Bu arada telefon sahiplerine, uygulamaya başlamadan evvel atmaları gereken ilk adımın telefonlarını 2.2 versiyonuna yükseltmeleri oduğunu da belirtmeyi unutmayalım.

pclab

Mayk29

Mayk29

Üye
Bu iş neden bu kadar uzadı yaaw anlamadım hala tam olarak belli bir sey yok

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
3G geldi gelecek deniyor da hala gelmedi bir türlü.

Mayk29

Mayk29

Üye
Heryerde bir fiyasko arkadaş ne ayak anlamadık haaa

hakancpu

hakancpu

Üye
unlock oluyor olmasinada sebeke tam manasiyla calismiyor yilan hikayesine dondu bu unlock isi bakalim hayirlisi gercekten unlock olacakmi bence birazdaha zaman alacak baseband olayini dev-team tam olarak cozemedi onceleri 2.2 yapmayin diyan dev-team simdi ise 2.2 olmazsa unlock islemi olmaz diyorlar ben hala anlamis degilim neden bukadar uzattilar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yahu kırsanız ne olur kırmasanız ne olur. Boş işlerle uğraşıp durmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt