Yedekleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yedekleme hakkında
arkadaşlar telefona format atmayı düşünüyorum ama oyunlar prolar falan neyse yüklenirde mesela oyun savelerini nasıl alacam bi de swype kullanıyorum çok msj yazıyorum ve kendi kelimelerimi ekledim şimdi format atıp yükledigimde haliyle gidecek bunları x-plore ile çekip formatladıktan sonra tekrar kullanabilirmiyim ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
güzel bir soru olmuş gerçekten ben de suite üzerinden yedeklememe rağmen her flash veya formatta oyun savelerinin gitmesinden muzdaribim :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu bunun bi çaresi ya bir de formatla flash arasında ne fark var

uğur e

uğur e

Üye
kardş format attğnda xplore mı kalır.pc varsa oraya et formattan snra tekrar atarsn.lakin bşka yolu yok.suıtten yEDkleye bılırsn.pc den c.program files.noki.suittdn bulabılrsn yedekleri.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sorun x-plorer değil ki cihazda 30 civarı oyun var bunlarda belli kademelere kadar uğraşıp gelinmiş, ve belli programlar var belli ayarları yapılmış bunların hangi dosyalarının yedeği alınırsa format sonrası oyunları yükleyip yedek dosyaları aynı yerlere geri kopyalanıp kaldığımız yerden devam etme şansı var mı olay bu
aslında quick info ile private klasör numaraları bulunuyor program ve oyunların ama o klasörün yedeği alınınca yeterli mi save için :S

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum arkadaşım x-plore kalmayacagını mesela pcde pes örnegini veriiym sana format atmadan önce girdim belgelerimden save dosyasını alldım format attım pesi tekrar yükledikten sonra kopyaladım al sana oldu.. demek istedigim x-plore ile girip o dosyaları bulup hafıza kartında atıyorum kök klasöre kopyaladıktan sonra pcye atıp atıyorum asphalt 6nın save dosyasını alıp pcye atıcam telefona format attıktan sonra x-ploreyi tekrar yükleyip pcdeki asphalt 6 save dosyasını oyunu yükledikkten sonra atıcam bence bunun bi yolu var ama nasıl yapılıyor onu soruyuorum

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
quick info programı her programın private klasörünün ismini gösteriyor ama private klasörü yeterli mi bilmiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ama önemli olan bnm save dosyam:) şuan mobilim konuyu inceleyemiyorum acaba swype programınında yedeğini alabilirmiyim o kadar eklediğim kelime var

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tşk ama önemli olan bnm save dosyam:) şuan mobilim konuyu inceleyemiyorum acaba swype programınında yedeğini alabilirmiyim o kadar eklediğim kelime var

verdiğim konuyu zaten save dosyalarının nasıl geri yüklendiğini göstermek için paylaştım yüklendiği yerden yedek te alınabilir sonuçta ;)
swype kullanmıyorum sen quick info programını kurup swype ın private numarasını öğrenip klasörüne bakmayı denedin mi? belki orda kelimeleri txt dosyasında falan saklıyor olabilir ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
swype yok oyunlar var bu çok iyi yardım istedim inşallah bilen biri vardır

---------- Eklendi @ 12:05:38 ---------- Yazıldı @ 12:04:24 ----------

alakasız ama binbaşı oldum şuanda şimdi farkettim senide bekliyorum tertip :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
swype yok oyunlar var bu çok iyi yardım istedim inşallah bilen biri vardır

---------- Eklendi @ 12:05:38 ---------- Yazıldı @ 12:04:24 ----------

alakasız ama binbaşı oldum şuanda şimdi farkettim senide bekliyorum tertip :D

sen quick info ile baktın mı swype ın UID numarasına? UID numarasına göre private içerisinden dosyaları yedekleyebilirsin muhtemelen ;) swype kullanmıyorum en son kurup nasıl kaldırdığımı bile hatırlamıyorum baya oldu kullanalı :)

birkaç mesaj sonra ordayım tertip :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

sen quick info ile baktın mı swype ın UID numarasına? UID numarasına göre private içerisinden dosyaları yedekleyebilirsin muhtemelen ;) swype kullanmıyorum en son kurup nasıl kaldırdığımı bile hatırlamıyorum baya oldu kullanalı :)

birkaç mesaj sonra ordayım tertip :ehe
hemen deniyorum tertip hayırlı olsun bu arada :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
kardeş link varmı quick infoyu bulamadım qt info cıkıyor omu yoksa :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın tertip :oke:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
sonucu da paylaşırsın tertip ;) ben de format atmıyorum sırf şu yüzden

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Vay arkadaş quick infoda komut dosyası hatası verdi :s

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
hadi yaa :S Uid gösteren başka programlar da olur aslında
Active File kullanıyorsan onda da Process kısmında mı ne yazıyordu UID ler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu komut dosyası hatasınıda bi ben yasıyorum heralde holo speedde ibbceptrafik falanda bu hatayı veriyor genelde wgz uygulamalar yapıyor konuda açmıştım bilen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt