Yedek sonrası SMS'leri geri yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
Yedek sonrası SMS'leri geri yüklemek
Selam arkadaşlar. Başıma gelen ve yine kendi uğraşlarımla çözdüğüm ve birçok arkadaşında ihtiyacı olduğunu düşündüğüm konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben önce PC suite ile yedek alıp sonra format atmıştım telefonuma. Ve aldığım yedeği geri yüklüyordum. Herşey başarılı tek birşey dışında o da metin mesajları onlar yüklenmiyor. Ama işte burada başlıyor bizim yapacaklarımız. Öncelikle NBU Explorer programını indirmelisiniz. Buradan son versiyorun indirebilirsiniz. Neyse programı kurulumsuz çalışıyor. Çalıştırın ve "File" menüsünden "Open" deyip Nokia Suite ten veya hangi suitten aldıysanız o dosyayı açın. Ve soldaki "Settings" başlığı altından "C:\Private\1000484b" klasörünü bulun. Ve üzerinde sağ tıklayıp "Export" deyip masaüstüne kaydedin. Sonra telefonumuzun hafıza kartını bilgisayar takıp bu sefer "Private\1000484b" içine masaüstündeki "Mail2" klasörüne komple atalım. Atma işlemi bitince kartı telefona takın. Sonra Mesajlar / Ayarlar / Diğer / Kullanılan mesaj hafızasını hafıza kartı olarak değiştirin. İşlem bu kadar basit. Ben denedim mutlaka çalışıyor. Parça parça yükleme konusunda hala çalışmalarım sürmekte. :)

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
freeisms yükleyerek mesajları kaydedersin. Dosyayı pcye yedeklersin. Tele format atarsın. Freeisms i yüklersin. Dosyayı hafıza kartına atarsın. Freeismsten mesajları senkronize edersin. Sorunu çözersin :D

myth_237

myth_237

Üye
    Konu Sahibi
Olsun. Maksat yardım etmek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt