yazın dolar ne olur

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
olsun 40 lira az para değil yine. Pcnin fiyatı 100 tl düşse 140 eder bakacaz artık.

Grotesk

Grotesk

Üye
Yazın seçimler v.s gibi etkileri düşündüğümüzde açıkçası yükselme ihtimali var,riskli bir durum,merkez bankasının geçen aylarda aldığı önlemler doları ne kadar daha bu seviyede tutar açıkçası bir bilinmez ama açık söylüyorum dolar zaten şu an en düşük seviyededir bu seviyede tutmaya çalışan merkez bankası ne kadar dayanır sorun bu cumhurbaşkanlığı seçimlerini unutmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
0MG90

0MG90

Üye
Altın biriktir fiyatı artınca sat

Burak Altun

Burak Altun

Üye
1.80 olan günleri hatırlıyorum o kadar olsa iyi :D
Benim yeğenim dolar 1.5 küsür lira iken pc topladı. Şimdi çok kârlı oldu. Ben de bu ay ya da öteki ay pc toplayacağım.2000-2500 lira arası olacak.İşlemci olarak Fx 8350 alacağım.Ekran kartını ilerleyen zamanlarda alacağım için her şey maximum olmalı. Monitör , fare , klavye , ssd falan. Neleri tavsiye edersiniz ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Benim yeğenim dolar 1.5 küsür lira iken pc topladı. Şimdi çok kârlı oldu. Ben de bu ay ya da öteki ay pc toplayacağım.2000-2500 lira arası olacak.İşlemci olarak Fx 8350 alacağım.Ekran kartını ilerleyen zamanlarda alacağım için her şey maximum olmalı. Monitör , fare , klavye , ssd falan. Neleri tavsiye edersiniz ?
Ben pek anlamam bilgisayar toplamaktan :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
mürteza16

mürteza16

Üye
:tl:'nin 2 katı. @The Nightmare :naughty:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hiç sorma :ehe

mürteza16

mürteza16

Üye
Görülenleri hortladım. Daha kalmadı. :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
Biraz düşebilir bence

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine Dolar Olur Değişmez

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence fazla dolarsa taşabilir :hmmm
Taşsa Bile Yine Dolar Olur Ama Ne Bu Gaz Mı Şıkıştırınca Sıvı Olsun Dimi :hmmm Ama Dolar Çok Sıkışırsa Olur Mu Yoo Neden Olsun Hela Mı Yok Helaya Gider:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Dolar şimdi fişek fişek :nargile: