Van Hohenheim
Üye
Tedarülden kalkacağını sanmamAma belki stokta kalmaz o zamana.![]()
Tedarülden kalkacağını sanmamAma belki stokta kalmaz o zamana.![]()
649 dolara
Benim yeğenim dolar 1.5 küsür lira iken pc topladı. Şimdi çok kârlı oldu. Ben de bu ay ya da öteki ay pc toplayacağım.2000-2500 lira arası olacak.İşlemci olarak Fx 8350 alacağım.Ekran kartını ilerleyen zamanlarda alacağım için her şey maximum olmalı. Monitör , fare , klavye , ssd falan. Neleri tavsiye edersiniz ?1.80 olan günleri hatırlıyorum o kadar olsa iyi![]()
Ben pek anlamam bilgisayar toplamaktanBenim yeğenim dolar 1.5 küsür lira iken pc topladı. Şimdi çok kârlı oldu. Ben de bu ay ya da öteki ay pc toplayacağım.2000-2500 lira arası olacak.İşlemci olarak Fx 8350 alacağım.Ekran kartını ilerleyen zamanlarda alacağım için her şey maximum olmalı. Monitör , fare , klavye , ssd falan. Neleri tavsiye edersiniz ?

Bence fazla dolarsa taşabilirYine Dolar Olur Değişmez

Taşsa Bile Yine Dolar Olur Ama Ne Bu Gaz Mı Şıkıştırınca Sıvı Olsun DimiBence fazla dolarsa taşabilir![]()
Ama Dolar Çok Sıkışırsa Olur Mu Yoo Neden Olsun Hela Mı Yok Helaya Gider
Taşsa Bile Yine Dolar Olur Ama Ne Bu Gaz Mı Şıkıştırınca Sıvı Olsun DimiAma Dolar Çok Sıkışırsa Olur Mu Yoo Neden Olsun Hela Mı Yok Helaya Gider
![]()

Yok Tek Başına Gider Toplu Olarak Değil
Seninde Kurban Bayramın Mübarek Olsun Sağol
Senin de datlumYok Tek Başına Gider Toplu Olarak DeğilSeninde Kurban Bayramın Mübarek Olsun Sağol
![]()